Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 23 July 2013

OMG : Hina Islam, Hina Malaysia, Mutia Dewi Tuhan Segala Tuhan? (3 Gambar)


Aku tak tau sapa pompuan ni. Aku tak tau apa agama dia. Aku tak tau apa dia nak. Aku tak tau apa motif dia. Aku tak tau betul ke gambar tu merupakan tuan empunya twitter. Tapi yang pasti ini sangat melampau. Korang judge la sendiri. Sekian.



Sumber : Here

23 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh

Anonymous said... Best Blogger Tips

dh trang2 agama pe dia tu...biarkn la...dh dia dk jauh....kite nk mrh2 pn stakat ni je la...esok2 snyap la smua....
try mai mlaysia sikit.....tgk dpt ker dia survive jd amah kt sni.....ada je yg kena msuk dlm keta nnt huahahahahhahahaaa

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku rasa minah ni indon kot klu tgk dari segi ejaan dy 2..klu aku jmp minah ni mmg aku fuck smpai tbarai pantat dy 2..haram jadah pny kapir laknat..

Anonymous said... Best Blogger Tips

abah kau!

Anonymous said... Best Blogger Tips

biarla dia.. kita jgn peduli dia, jgn sesekali hina jesus(in malay isa as). sbb nabi saw xajar kita buat mcm tu.. biarkan dia.. semoga hati dia tebuka mengenal islam n allah swt yg sebenarnya.. amin..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ignore her.. period.

Anonymous said... Best Blogger Tips

org UMNO seme hina ISLAM... HINA ALLAH...
ada ko kesah?????

Anonymous said... Best Blogger Tips

yg ni xnk hukum jgk mcm alvin ke?

Anonymous said... Best Blogger Tips

tu bukan blog dia laaaaa
tu blog budak yang citer kes ni cam blog ASG ko ni jugak...
tak pasal2 jadi fitnah

jack ham said... Best Blogger Tips

minah ni style la...muke lawa,tpi hati busuk...puihhh

bookvertiser said... Best Blogger Tips

admin....tu bukan blog mutia dewi la... kang tak pasal2 kena saman...

Anonymous said... Best Blogger Tips

minah indon.. harap kene sambar petir ko lepas ni..pui..

Anonymous said... Best Blogger Tips

korang ngan pompuan ni x same ker.. suka mencarut dan mengutuk.. kata orang apa beza kita dengan orang yang wat benda x elok padahal kita jugak wat benda yang sama... ada beza?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Allah s.w.t tidak terkesan dengan mende sebegini..pada Allah s.w.t segala kemuliaan dan kehinaan..kepada Nya sahaja dipulangkan segala urusan..yang ALLAH s.w.t kehendaki hina pasti hina dan yang DIA kehendaki mulia pasti mulia..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Nih kes nak dtg Malaysia x dpt tu x puas hati ngan org sini... x pun cinta ngan org kita tup2 putus kene tinggal... tu meroyan...

Anonymous said... Best Blogger Tips

La die ni kn ahli nerake..mst die igt muke die cntik...dh english tunggang terbalik..

Anonymous said... Best Blogger Tips

laaaa pndai pulak meroyan bila orang maki agama islam...hahaha len kali jdn dok maki2 org len..kena batang hidung sendiri baru tau ekk.... dh lh jgn mrh2, org2 malaysia pn pa kurangnya menghina agama orang lain dn lebih truk lg penganut2 agama lain dihina dalam malaysia :) peaceeeeeeeeeee!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 11:31, betul tu.
apabila orang melayu memberi komen...kehkehkeh...kesian bangsa aku ni..

Anonymous said... Best Blogger Tips

bongok!! kalau kt padang mahsyar kau lah orang pertama yang masok neraka duluu...sengal!! x de adab sungguh!! dia mengutuk ALLAH...dia Mengutuk Nabi kita??? x de adab!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

oleh itu guna lah adabi.. kompom ada adab...

Anonymous said... Best Blogger Tips

haramjadah sial babi monah indon sekor ni..patut lah ALLAH byk turunkan bala kt Negara korang ni..insaf2 lah....

Anonymous said... Best Blogger Tips

kat mane2 je ade org hina islam..pemandangan n tweet mcm ni adalah perkara biasa yg xblh dipandang ringan..she is not islam

Anonymous said... Best Blogger Tips

bahan bakar untuk api neraka kelak..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...