Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 21 February 2012

Cute : Anak Landak Yang Comel (10 Gambar)

Siapa kat sini pernah tengok anak landak? Sebelum tu, aku nak bagitau yang landak ni ada 2 jenis. Satu yang besar n duri tajam. satu lagi kecik sket n duri dia halus2 jer. Kali ni aku nak share gambar anak landak kecil atau Hedgehog.. yang duri tajam tu nama Porcupine. Cute beb..


Ni pulak gambar anak landak yang duri tajam tu. Lain beb..


p/s : Bahaya la letak dkt kucing tu. Dia makan anak landak tu baru tau..

Sumber : Here




20 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st...by pejal

Anonymous said... Best Blogger Tips

alol0lo...comel nya hedgehog...

Anonymous said... Best Blogger Tips

2nd

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
benz zee said... Best Blogger Tips

cool

are din said... Best Blogger Tips

comel nya .... kucing je yerk :p ...

Anonymous said... Best Blogger Tips

x luke ke mak dia punye 2 tme delivery?

Anonymous said... Best Blogger Tips

wahhh..somelllnye..

Anonymous said... Best Blogger Tips

haha..mcm rambutan pun ada =p

Anonymous said... Best Blogger Tips

yg bwh tu pn lndak gk ke ?? mne duri die -.-

Anonymous said... Best Blogger Tips

Comel korg kata??? Geli lg ade isshhhh....mcm tikos je. ..Tikos yg ade duri yakss....

Anonymous said... Best Blogger Tips

tu la..org cakap babi tu comel die pon kate babi tu comel..

Anonymous said... Best Blogger Tips

eiiii..geli la sial.

zizkin said... Best Blogger Tips

bole pegang2?.. kire xtajam le ek?... comeellllnyeeeee

Anonymous said... Best Blogger Tips

klau kucing tu makan anak landak tu, dia da wat ksilapan besar lah...tcekik duri kat tekak!! hehe ;p

Anonymous said... Best Blogger Tips

spe 1st komen bapak korang malang lahirkan korang
dpt ank bodo cm korang
apa korang dpt 1st komen entahlah
klau komen bnda yg ada faedah ta pe jgk
ni buad semak ruang komen je
korang ni ank luar nikah kot, ank haram

Anonymous said... Best Blogger Tips

yg komen first tu nama ko muhd faisal gigi jongang ke

-billy fecren-

Anonymous said... Best Blogger Tips

Astagfirullahalazim...anon 13.19...perlu ke ckp cam tuh??bwk2 mengucap,isgtifar byk2..ape perasaan awk kalo org ckp awk cam tuh n ckp anak2 awk skli??x rasa ape2 ke??

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 13:19 jely laa too x dpt nk comment 1st...

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 13:19 tu la ank haram jadah lagi sial puki

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...