Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 2 August 2011

Gosip : Lebih Kurang 15 Selebriti dalam Filem Namewee, Nasi Lemak 2.0

Kenal tak Namewee yang menjadi kontroversi kerana lagunya yang menghina negara kita. Baru-baru ini dia dikhabarkan telah menghasilkan sebuah filem yang mengait rapat dengan konsep "1 Malaysia". Pada mulanya memang cadangan untuk menghasilkan filem ini menuju jalan buntu terutamanya dari segi kewangan. Namewee telah cuba untuk bertemu dengan PM Datuk Seri Abdul Najib untuk mengemukakan cadangan satu filemnya yang menrealisasikan konsep "1Malaysia". Namewee juga menyatakan yang dia memang selama ini menyokong dengan konsep ini. Tetapi selepas setahun dia masih tidak mampu untuk bertemu dengan PM dan minta pertolongan, dia cuba untuk teruskan pengambaran tanpa menggunakan sesen pun duit kerajaan. Ramai yang bersimpati dengan Namewee telah bangkit untuk tolong selepas video dalam Youtube Part 1 Wanna Meet the PM.


Dalam video ini, pelbagai masalah dan ketidakadilan yang dihadapi, pelbagai pihak telah tolong dalam penghasilan filem ini walaupun bukan dari segi kewangan tetapi dari masa mereka seperti Adibah Noor, Pete Teo, Nur Fathia dan ramai lagi. Semoga filem ini akan ditayangkan sekitarnya memang berkonsepkan 1Malaysia.Semua ini anda dapat lihat dalam Part 2 Meet the PM



Ini pula video Namewee untuk PM :

3 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni nak ambil hati lpas kontroversi ke???

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh punya namewee lepas buat hal nak mintak maaf

Anonymous said... Best Blogger Tips

org melayu yg tolong cina ni memang bodo, pengkhianat bangsa
satu hari bila cina dah take over malaysia, baru padan muka, merempat la di negara sendiri
dah la pemalas, hidup ngan subsidi kerajaan, pasni nak tolong pembangkang, alamatnya pasni org melayu ramai merempat la, keja guard, sbb spm result pun cikai, kalah ngan cina n india, nak harap masuk ipts, duit simpanan xde, PADAN LA MUKA

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...