Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 3 August 2011

Gosip : Ally Iskandar, TV3 Putus Tunang dengan Aishah, Naib Juara Gadis Melayu


p/s : nampak makin ramai artis yang putus tunang dan masalah rumahtangga dari Apex ke Jimmy ke Norman Hakim sekarang pula Ally. Apa dah jadi dengan dunia ini. Kalau tak ada jodoh bagus tak perlu tunang kan? Kesian keluarga mereka ini.
KUALA LUMPUR – Berita ini mula kedengaran sejak beberapa hari yang lalu, makin lama makin panas sementara semua pihak menantikan penjelasan dari pengacara TV3, Ally Iskandar dan tunangnya sendiri mengenai hal ini.

“Kalau melihatkan artikel dibawah ni yang dipetik daripada OhBulan, tidak syak lagi ianya seperti ditujukan kepada pengacara TV3, Ally Iskandar, lihat artikel pertunangan Ally di sini LINK.

“Kisah putus tunang ini mula menjadi bualan hangat blog-blog, Forumer, Facebooker dan juga peminat Ally apabila ‘si wanita’ berkenaan mengubah status di Facebook. Namun kenyataan rasmi daripada mulut Ally sendiri belum lagi dapat didengar.
“Kita harap ini semua gosip semata-mata,” kata blog hiburan, izyan.com.

Ally bertunang pada 11 Februari lalu dengan wanita yang berjaya mencuri hati jejaka berusia 35 tahun itu ialah Nur Aishah Zainal, 26, bekas naib juara Gadis Melayu musim pertama.

9 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

baguslah..perempuan tu elok2 pakai tudung bukak..

nasigoreng said... Best Blogger Tips

takde makna kahwin dengan gadis dedah aurat ni.

Uwais Al Qarni Bin Mohd Isa said... Best Blogger Tips

macam2 ragam org zaman ni..

Anonymous said... Best Blogger Tips

janganlah berkata sedap mulut je..tak semua perempaun yg xbertudung tuh jahat..terima kaseh..

Anonymous said... Best Blogger Tips

dah Allah pun tak suka orang bukak aurat, takkan kita nak suka jugak. :)

minoari89 said... Best Blogger Tips

x semestinya org yg bertudung 2 x pnah bt dosa..

Anonymous said... Best Blogger Tips

sememang nya wanita diwajibkan menutup aurat..jgn la kata yg btudung xsume nye baik dan xbtudung sume nye jahat..pokok pangkal nye aurat wajib ditutup dgn betul..bkn ttup rmbut smata2..
peace no war ^^V

Anonymous said... Best Blogger Tips

Yg bertudung tak semestinya baik dan dedah aurat tak semestinya jahat

Anonymous said... Best Blogger Tips

@nasigorengtak adaa maknanya kalau kawin dengan bertudung tapi derhaka pada suami

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...