Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 6 August 2011

Cool : Kamera DSLR Terkecil Di Dunia!!


Direka dengan bentuk seperti kamera DSLR profesional mini, kamera kecil yang dihasilkan oleh Gadget Brando ini merupakan kamera terkecil di dunia yang berfungsi seperti kamera biasa dengan saiznya hanya 2.5 x 2.3 x 2.5 cm (1 x 0.9 x 1 cm).

Walaupun bersaiz kecil, kamera masih mampu mengambil gambar pada resolusi 1600 x 1200 pixel (2.0 Megapixel) dan rakaman video pada 640 x 480 pixels pada 30 bingkai sesaat. Gambar dalam format (JPEG) dan video (AVI) disimpan pada memory card (TF / Micro SD) dan dengan mudah boleh dipindahkan ke komputer melalui USB.

Kamera video ini boleh didapati di Brando gadget dengan harga $39.




6 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku pn mw camera ni satu tau..hehe

Melin said... Best Blogger Tips

Keciknyaaaaaaaa! Comelnyaaaaaaaaaaa!
:D

A's said... Best Blogger Tips

kecik gilaaa?? aku stresss gilaaa tak dpt kamera mcm nihhh..HAHA! boleh nampak ke gmbr nnt??

A'an said... Best Blogger Tips

commell sangat!! Waa

Anonymous said... Best Blogger Tips

tapi malang nya kamera ni hanya dia jual di luar negara..di malaysia tak de ke??kalau ada boleh beli lagi pon harga nya RM156 jer...

Anonymous said... Best Blogger Tips

These are genuinely great ideas in concerning blogging.

You have touched some pleasant things here. Any way keep up wrinting.


Feel free to visit my blog post: buying a car with bad credit
Here is my web page - buying a car with bad credit,buy a car with bad credit,how to buy a car with bad credit,buying a car,buy a car,how to buy a car

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...