Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Thursday, 4 August 2011

Gambar Hari Ini : Naruto dan Ben 10 Cap Ayam!

 

Naburo?? The next generation of Naruto??? ROFL!!! Ben 12??? Macam gampang jer.. haha.. 


Sumber: Azrul



6 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

indon mmg suke meniru.. pastu ckp diorg punye idea.. cm sial.

azri said... Best Blogger Tips

rossa amik lagu ella pun dorg boleh ckp dorg cipta n then kebetulan sama..kebetulan bole lak 100% muzik sama..bangga sgt mcm dorg paling bagus compared ngn kita..

Anonymous said... Best Blogger Tips

indon cm cibai....peniru bulat2...

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahahah....bodoh sial...naburo??? hsahahahha...ben 12...xmsuk akal lngsung

Anonymous said... Best Blogger Tips

korang bukak"jelajah unik" taip kat google pastu kat tepi ade type box.korang typa "naruto berasal dari indonesia"nanti dia cite ade pak naruto la,kampung daun,negara api la.wattafak is that,ngaku cite naruto dtang dari endon buuuuuuuuuuuuu endon syal.cite cam haram.same je jlan cite.bapak mesti sakit jantung,mak muntah darah,anak duit cicir bayar yuran nak beli ubat la paling benci skali cite anugerah yg sedang ditayang kan di tv 9 ......antm endon

Anonymous said... Best Blogger Tips

silap harap maaf anti endon sepatutnye....hehehehehe

-billy fecran-

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...