Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Thursday, 4 August 2011

Gosip : Siapa Perempuan Dengan Khairul Fahmi dalam Suite?

Terkejut juga tengok entri beautifulnara ini, seorang perempuan yang gelar dirinya Nureen menghantar sekeping gambar Khairul Fahmi di dalam sebuah suite. ini kata Nureen dan gambarnya :


name saye nureen,berasal dari Serdang Raya saya bkerja d palace of the golden horses, cube abg nara zoom pic khairul fahmi ni.. seorang perempuan yg mgambil gmbr nye dan di dalam suite hotel palace of the golden horses. nama khairul fahmi ade trcatit dlm guest list on 17 July 2011 mase tuh mmg pasukan malaysia ade mginap d POGH, tp bkn under name individu, name khairul fahmi ade dlm guest list on 17July to, selepas pasukan malaysia menetang arsenal dan tgu mse tuk menetang liverpool. ni bkn cite kosong, tp sye hnye nk reveal ape yg brlaku..saya x brpihak pd sape2.
Ini gambar yang diZOOM tapi tak jelas sangat :

Tapi kalau dilihat dengan betul-betul seperti dia memandang keluar hotel bukan korridor hotel pun. Nampak macam kereta parking luar sana. entahlah itu cuma tafsiran kami. Korang judge la sendiri :-)

beautifulnara

16 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

huh...fitnah semate2...ntah pape...

Abu Huzaifah said... Best Blogger Tips

adakah ia satu helah nak menjatuh kan khairul fahmi?

Anonymous said... Best Blogger Tips

ada jugak macam nk cri publisiti yer..duk jga tepi kain org bulan2 posa ni..wallahualam..huhu

Unknown said... Best Blogger Tips

@Anonymousbtoi3

Anonymous said... Best Blogger Tips

pompuan gile glamer tu

[F@yy zAL] said... Best Blogger Tips

orang paling bodoh...adalah org yg percaya kan berita bodoh nie...yg paling berdosa...penyebar ler...

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahaha.. da mcm CSI plk kn..

Anonymous said... Best Blogger Tips

la..y ni pon nk kecoh ke..plik btol si nureen ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

mana buktinya...takde pape pun...lain kali amik terus gambar dia ngan pompuan dlm bilik...macam ni nye org ada ke?

Fndy said... Best Blogger Tips

ape ape pun khairul fahmi memang power

zizkin said... Best Blogger Tips

mintak tolong cleaner bilik amikkan gambo

just to said... Best Blogger Tips

klu tgk btul2 mmg org tu yg tgh amek gmbr....tp kite xleh nk ckp lebih2 takut nnt mengundang FITNAH plak...Allah je la yg tau

Tips and Tricks blog said... Best Blogger Tips

A great post - I continually feel that it's less simple than I previously thought.

Urology Surgery in India said... Best Blogger Tips

Great post and thanks for sharing....

Dr. Ashu Abhishek said... Best Blogger Tips

That was a VERY interesting one! Seriously interesting.

Dr. Ved Prakash said... Best Blogger Tips

That is great to hear, thank you for reading!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...