Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 7 June 2011

[Video] Song Bung-Choi, Peserta Korean's Got Talent yang CONFIRM buat anda menangis


Terima kasih kepada seorang rakan di FB yang recommend video ni. Sebelum ni selalu minat American's Got Talent dan juga Britain's Got Talent. Jarang nak tengok dari negara lain sebab bukan senang nak cari dan donlod hanya ada di Youtube. So ni first time tengok Korean's Got Talent dan ynag first ni la yang sangat menyentuh hati..ni berlaku 10 jam yang lepas...:-))

Ni Pasal seorang peserta dia Song Bung Choi yang hidupnya penuh dengan suka duka. Dia dihantar ke rumah anak yatim pada umur 3 tahun dan lari dari rumah yatim sebab didera dengan teruk pada umurnya 5 tahun. Semenjak dari situ dia sering tidur di tandas awam, tepi tangga, tepi jalan, area tong sampah dan banyak lagi selama 10 tahun!!!!!!!!!! gila sedih...lepas tu dia sara diri dengan menjual chewing gum dan air rasanya di tepi jalan. Pada suatu malam, dia lalu sebuah kelab malam semasa menjaja tepi jalan ni, Dia terdengar suara penyanyi utama di kelab tersebut. Dia nampak betapa penyanyi tersebut boleh membuat semua orang tepuk tangan dan senyum. Jadi dia bercita-cita untuk menjadi seorang penyanyi seperti orang tersebut. Dia tak mampu pegi kelas vocal jadi dia dengar dari luar je dan berlatih sendiri...hihi..Tengoklah la sendnri...:-))jangan nangis ye..

2 comments:

Unknown said... Best Blogger Tips

sdey nyer,..susah hidup nyer bkn satu penghalang bagi nyer..

Budak Nakal said... Best Blogger Tips

kejayaan boleh di capai dengan hati yang ikhlas jika seseorang ingin mencapainya...

sangat2 menyentuh perasaan bila koz tonton video di atas...

koz mmg pernah tgok video ni byk kali tapi mmg video budak ni koz ada simpan di dlm pc koz...

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...