Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Monday, 6 June 2011

20 Ahli Politik Wanita yang paling Hot and Cantik di dunia

Rupanya ramai juga politician yang cun cun beno ni. Sampai ada yang bekas topless model dan juga ada juga Playboy Model. Boleh juga diterima oleh masyarakat. Mungkin mereka ni jujur dan tak makan rasuah kot. Tak kira ada masalah peribadi janji tak menganggu kerja memang dah x da masalah kan? kan?  Jadi Top 20 Politician Wanita paling cun di dunia..:-)) slurrpp...

Mara Carfagna, ItalyUmur: 34
Position: Minister for Equal Opportunity
Some facts: Dia adalah bekas showgirl dan TOPLESS model


Yuri Fuyikawa, Japan
Umur: 29
Position: councilwoman in Hachinohe City and a member of the Conservative Party
Some facts: terlibat dalam skandal dengan Menteri yang dah berumahtangga


Alina Kabaeva, Russia 
Umur: 27
Position: a member of the Russian parliament, representing the pro-Kremlin United Russia party.Some facts: digosipkan dengan PM Vladimir Putin yang dikhabarkan meninggalkan isteri dan anak untuk berkahwin dengan Alina. Tetapi kedua-duanya tak menafikannya.

Yulia Tymoshenko, Ukraine
Umur: 49
Position: a founder of Yulia Tymoshenko Bloc party
Some facts: Bekas Perdana Menteri Ukraine. Dia dinamakan sebagai orang ketiga paling berkuasa di dunia oleh Forbes. Surat khabar Kanada pula menyatakan dia sebagai dia sebagai politician yang paling cantik pernah memerintah mana2 negara. beautiful women to ever enter politics”.


Ruby Dhalla, Canada
Umur: 36
Position: a member of the Liberal Party.


Cristina Fernández de Kirchner, Argentina
Umur: 57
Position: President of Argentina
Some facts: Dia adalah First LAdy Argentina dan juga senator Buenos Aires Province


Sethrida Geagea, Lebanon 
Umur: 43
Position: Lebanese politician renowned for her beauty and a media favorite in Lebanon


 Emma Kiernan, Ireland
Umur: 27
Position: local council Fine Gaele
Some facts:  Dia menang selepas femes dengan gambarnya di FB yang menimbulkan skandal dengan seorang ahli politik. 


Luciana León, Peru
Umur: 31
Position: belongs to the Peruvian Aprista Party
Some facts: Dia adalah ahli Parlimen paling muda dalam sejarah Peru dan dia dinobatkan sebagai ahli politik paling cantik oleh suratkhabar Sepanyol pada 2009,


Michela Vittoria Brambilla, Italy 
Umur: 49
Position: politician and businesswoman commonly described as a possible successor to Silvio Berlusconi



Orly Levy, Israel
Umur: 36
Position: a member of the Israeli Knesset (legislature)
Some facts:  Dia menyertai PLKN di Israeli Air Force. Dia juga merupakan seorang model dan pengacara TV. 


Anna-Maria Galojan, Estonia
Umur: 26
Position: the head the Estonian European Movement.
Some facts:  dituduh menggunakan fund negara untuk membeli produk kecantikkan. Dia juga dikhabarkan posed dlm majalah PLAYBOY...



 Eva Kaili, Greece
Age: 32
Position: a member of the Greek Parliament.


Joanna Mucha, Poland
Umur: 34

Position: has been representing the city of Lubin in the Polish Sejm since 2007


Vera Lischka, Austria
Age: 33
Position: the member of Upper Austrian parliament.
Some facts: adalah perenang professional dan mewakili negara. Dia adalah pemenang pingat emas 50 m breaststroke. 


Christa Markwalder, Switzerland 
Umur: 35
position: A member of the Swiss Nationalrat
Some facts: dia seorang yang menentang undang-undang cannabis di Swiss


Sabine Uitslag, Netherlands
Umur: 37
Position: a member of the center-right leaning Christen Democratisch Appèl


Julia Bonk, Germany
Age: 24
Position: Left Party politician in the Landtag of Saxony
Some facts: dia menjadi ahli parlimen semasa umur 18 Tahun...gilerr mudanya


Yang last mesti la Malaysia pun ada wakil...jeng jeng jeng..hehe


Nur Izzah...


sumber : izismile


13 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

nurul izzah takde...
kah3x

ASaDa RyutaRo said... Best Blogger Tips

kat malaysia pun ade gak ahli politik yang lawa. nurul izzah anak anwar ibrahim.

entah camna boleh masuk politik negara umo 18 tahun. mmg hebat betul lah..

CikHaniBhulat said... Best Blogger Tips

cantik..bila dah cantik mesti bertambah hebat =D

Anonymous said... Best Blogger Tips

jubur die pn pnah kne tale ngn anwar kot..

Anonymous said... Best Blogger Tips

rosmah mansor xde ke...LOL

Anonymous said... Best Blogger Tips

izzah pling lawa.. sejuk mate tgok...

asder said... Best Blogger Tips

Bwah skali pling lawa...haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

izzah lawa.. tp perangai buruk.. =,=

Anonymous said... Best Blogger Tips

rosmah ??

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahaha...

dah agak dah...nak jugak ada...

yela...anak beranak kroni...patotla cepat jer naik...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Izzah Taik Bukit mcm Bapak Sialan dia!!!!bodoh bahalol annuar dua2 nampak x suci tgk setan penoh dlm badan!!

My wonderful journey said... Best Blogger Tips

tk suka tk perlula nk tuduh mcm2.....moral la skit ayat tu...ni publish suma org leh baca k...walaupun tkder nama...........
so lepas ni,saper nk post, sila post dgn berkhemah.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Semua yang mengutuk tak tentu hal ini, jangan lupa nurul merupakan seorang anak, isteri dan ibu. Tak halang org kutuk, tp kalau nak kutuk, kutuk aje pasal fahaman politik dia je. Jangan kaitkan dengan keluarga dan seksualiti.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...