Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 3 July 2013

Cute : Kotak Comel Untuk Kucing Kesayangan Korang (6 Gambar)


Kita semua sedia maklum bahawa kucing memang sangat sukakan kotak. Atas kegemaran kucing inilah, Erin Zingre, seorang student di University of Kansas telah mereka cat carrier yang berbentuk seperti kotak kadbod untuk membawa kucing kesayangan anda ke mana-mana.

Kotak kucing yang digelar Cat's Cradle ini direka khas untuk menyediakan suasana yang selesa dan mengutamakan keselamatan untuk kucing peliharaan anda. Selain itu, ianya juga dihiasi dengan typography mengenai fakta-fakta menarik tentang kucing yang bukan sahaja menjadikan kotak ini kelihatan lebih cantik, malahan sedikit sebanyak dapat menambah ilmu pengetahuan mengenai haiwan yang comel ini.


Sumber  : Here

7 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

haha....1

Anonymous said... Best Blogger Tips

haha....2

shue liena said... Best Blogger Tips

Comelnye.. Sy suka.. Sy suka... Hehehehe :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

lina bambam ..

Anonymous said... Best Blogger Tips

org melayu mana reti buat kotak mcm ni?

Anonymous said... Best Blogger Tips

kau buat je lubang kat kotak kfc tu. senang cite

Detektif Conan said... Best Blogger Tips

Selain menyimpan kucing, pembunuh juga menggunakannya untuk menyimpan anggota badan si mati. Memang memeranjatkan..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...