Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 3 July 2013

Cool : Starbucks Berkonsep Perpustakaan Yang Unik Di Jepun (7 Gambar)


Starbucks yang terletak di Tokyo ini mengetengahkan konsep perpustakaan di dalam franchise mereka di mana rekaannya dibentuk seperti perpustakaan dan buku-buku yang disediakan ialah tentang jenis-jenis minuman espresso yang berlainan. Terdapat 9 jenis variasi buku dengan kulit yang berlainan warna, dengan setiap warna mewakili setiap variasi espresso yang disediakan di Starbucks tersebut.

Pelanggan bukan sahaja boleh mempelajari tentang minuman espresso melalui buku-buku yang disediakan, malahan buku tersebut boleh dibawa ke kaunter dan ditukar dengan minuman yang dipilih. Kulit buku tersebut pula boleh disimpan oleh pembeli. Konsep perpustakaan ini mengajak pembeli untuk memilih minuman espresso seolah-olah seperti memilih buku di perpustakaan.


p/s : Starbucks yahudi.. 

Sumber : Here

11 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Pes

shue liena said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
Anonymous said... Best Blogger Tips

Eeee .. shue liena gemok rupanya ... damnshit ..

Anonymous said... Best Blogger Tips

3 words for you my babe..
i luv u..
ikhlas dr

bobby-pecinta wanita.

Anonymous said... Best Blogger Tips

melayu bangang mana penah masuk lebri?

gaban power said... Best Blogger Tips

ak tau liena tu sape,dia pompuan

Anonymous said... Best Blogger Tips

CHUBBY la bes. wat bantal peluk memalam

Anonymous said... Best Blogger Tips

org sabah tinggal atas pokok..bogel dan tak pakai baju...

P.Preity Petry said... Best Blogger Tips

Lama dah aku peratikan. Mesti ada tukang kutuk-kutuk, tukang laga-laga kat blog nie. Aku rasa Anon 5.00 ni Red Bean Army kut. Aku rasa dia memang nak laga-lagakan kita, terutama orang Melayu supaya tak sefahaman. Harap berjaga-jaga.

Anonymous said... Best Blogger Tips

yup...aku tgk mmg ada kerap sekarang esp. yg melaga2kn sabah,sarawak dgn semenanjung...

teringat aku 1 teori nama Sing-Hohar
Singpore+johor+sarawak

apabila sarawak sabah dipisahkn dr semenanjung
johor juga kerana air & akan cuba ditakluki

komen2 pon serupe jer nk api2 spy sbh & srwk benci semenanjung..
x sangka admin sanggup biarkn komen2 mcm ni demi wang lebih...
nama jer cikgu!
puk* punyer admin.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku sokong anon 23.09
Admin sengaja nk mlaga2 kn org...
Komen ilmiah bkaitan agama dia remove...
Komen melaga kn org, komen yg fap fap n pasal sex dia biarkn je...
Aku x tau apa motif admin sbnr ny...
Takut admin xbetul...
Aku bc blog ni terima yg positif je... yg negatif aku abai kn...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...