Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 3 July 2013

Kreatif : Apabila Pendrive Dijadikan Uncang Teh (4 Gambar)


Sebuah design firm dari Jepun, Kinto, baru-baru ini telah mereka satu uncang teh yang lain dari yang lain iaitu berbentuk USB stick ataupun lebih dikenali sebagai pendrive. Rekaan uncang teh yang kreatif ini mendapat inspirasi dari revolusi design yang semakin menekankan penggunaan smartphones dalam kehidupan seharian.

Rekaannya menampilkan penutup yang boleh dibuka untuk mengambil serbuk teh dan ditutup apabila ianya dimasukkan ke dalam air panas. Ianya didatangkan bersama satu stand untuk meletakkan uncang teh tersebut apabila tidak digunakan. Sangat sesuai bagi mereka yang ingin membuat air teh sendiri di pejabat mahupun di universiti sebagai alternatif kepada tea bag. Tapi rekaannya yang diperbuat daripada plastik nampak macam tak bagus untuk dimasukkan ke dalam air panas.


Sumber : Here

14 comments:

shue liena said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
Anonymous said... Best Blogger Tips

Congrats babe..bangga i tau..
I luv u forever bebeh..
im yours..kaulah dindaku tsayang..
bintangku yg begemeelapan..
o yeh.

bobby-pecinta wanita.

Anonymous said... Best Blogger Tips

shue liena gemok ...

Anonymous said... Best Blogger Tips

org melayu bangang bancuh teh dgn tangan pengotor! hart tuih!

gaban power said... Best Blogger Tips

ak tau liena tu sape,dia pompuan

Anonymous said... Best Blogger Tips

fuck jdt anjing pukimak babi!!! allahuakhbar!!!! this is kote baru....

Anonymous said... Best Blogger Tips

@shue liena

mcm gile glemer jer shue liena ni.

Anonymous said... Best Blogger Tips

nak susu

shue liena said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 10:25 bodoh piang haktuih lantak dialah nak buat apa ada usik ko punya telo ke

Anonymous said... Best Blogger Tips

apa je cth2 komen yg kena remove? terlampau mencarut ke?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bai tu dia remove sendri la.termalu sendiri kot

Anon Prai

shue liena said... Best Blogger Tips

hehehe g bkak kamus blklah oi....

Anonymous said... Best Blogger Tips

TAHI perkauman... TAHI kenegerian... TAHI kenegaraan... Penat jer semayang 5 kali sehari... perangai cam Kapir.. tak tahu hormat org.. Kapir lebih berbudibahasa dan tahu hormat org

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...