Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Sunday, 30 June 2013

OMG : Cara Pemandu Geram Balas Dendam Ke Atas Kereta Salah Parking (4 Gambar)

Cara Pemandu Geram Balas Dendam Ke Atas Kereta Salah Parking.
Seorang pemandu geram dengan sikap seorang pemandu yang meletakkan keretanya di dalam dua ruangan tempat letak kereta. Ini apa yang dia buat. Dia telah memecahkan cermin kereta dan memasukkan simen ke dalam kereta tersebut. 

11 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

fuck jdt main mcm puki mak admin

anon changlun

Anonymous said... Best Blogger Tips

Gara2 parking kereta binasa...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kat msia, cina dan India yg slalu paking tak betul mcm ni. Lebih lebih lagi cina perempuan.

Anonymous said... Best Blogger Tips

org Msia lagi bangang mcm ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

Yup,setuju dengan anon 23:27 pompuan CINA selalu cam tu

jack ham said... Best Blogger Tips

wei anon 23:27...ko bodoh ke ape..semua org xde sivik akan parking cam ni..tak kira bangsa ape....bodoh taik racist..puihh fak laa..

Anonymous said... Best Blogger Tips

bukan bodoh rasis la.. hakikatnya mmg pompuan bangsa tu agak kurang sivik.
hat lelakinya normal macam kita2 jugak. ada yg ok ada yg tak ok. tp kalau pompuannya.. huu.. sakit hati.majoriti boleh kata.
ni hakikat...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Jack Lim.. itu fakta... cuma xde kajian lgi dibuat.. bnyk tempat mcm tu and i rs mcm nk tumbuk je muka perempuan cina tu!! tp i rs tak semua mcm tu, tp kebanyakkan mmg macam tu!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku kalau nampak driver cina pompuan mmg takla nak bg jalan.muka blagak gile.lg2 kalau bwk kete acah2 mahal. kdg2 signal pun tak bg tetbe nak masuk jln. bodoh ppuan cina msia

P.Preity Petry said... Best Blogger Tips

Red Bean Army detected. Ini lah kerja Red Bean Army. Melaga-lagakan sesama kaum di Malaysia supaya tak ada sefahaman. Kita pun tak pasti anon-anon tu orang Melayu. Harap jangan layan isu macam nie.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Gila cool ~
Orng malaysia x kn bwt cm nie yakn sngt

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...