Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 6 July 2013

Serius : Apabila Seorang Gadis Terlalu Obses Dengan Playstation (6 Gambar)

Apabila Seorang Gadis Terlalu Obses Dengan Playstation.
Teman lelakinya membelinya Playstation dan cuba tengok apa yang gadis ini buat dengannya.

16 comments:

KOTE Bharu MADAFAKA said... Best Blogger Tips

oyaeh 1st ! fuck jdt...luaskan kekalahanmu puihh.

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st...bawah ni semua kapirr...saya orang PAS...syurga itu pasti untuk saya...fuck Johor..!! Allahuakhbar!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

syurga itu pasti jika kamu sembahyang cukup , dan beramal soleh..tetapi jika kamu menyokong org2 yang mehalalkan mende2 yg haram sehingga menghina para2 ulama.neraka la bg kamu.

tidak percaya pd ulama tetapi lebih percaya pd pemimpin yg zalim--------salah 1 pertanda kiamat

Anonymous said... Best Blogger Tips

Pasti syurga ayatnye. Tp mngamalkan racist. Dunia akhir zaman.

Anonymous said... Best Blogger Tips

wah2 skarang ni syurga neraka dah terletak kat tgn anon2 sekalian... hebat2.. kat tarikat mana belajar semua ni

UAIM

Anonymous said... Best Blogger Tips

TAHI politik..TAHI perkauman... TAHI kenegerian... TAHI kenegaraan... Penat jer semayang 5 kali sehari... perangai cam Kapir.. tak tahu hormat org.. Kapir lebih berbudibahasa dan tahu hormat org

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku ingat shue liena aka betina sundal...fuck jdt

anon changlun

naim harun said... Best Blogger Tips

Hati-hati. Red Bean Army akan sentiasa ada dimana-mana forum atau blog. Kerja mereka, melaga-lagakan sesame kita. Abaikan isu perkauman dan kenegerian. Mereka handak kita berpecah belah. Berhati-hatilah.

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 10:05
aku x nak sembahyang ,aku x nak terima ulama ,
aku nk pilih pemimpin yg zalim.
buat ape penat2 buat amal syurga dan neraka bukan di tangn korang .

hmmmmm

Anonymous said... Best Blogger Tips

apabila org islam bebicare.amat terumbang ambing.

Anonymous said... Best Blogger Tips

mintak jasa baik anon2 celaka yang tak
ada didikan agama tu...banyak2 la ingat
Allah ok...mencarut dah macam
makanan kita dah...mohon ok...

CEO ASG

Anonymous said... Best Blogger Tips

mintak jasa baik anon2 celaka yang tak
ada didikan agama tu...banyak2 la ingat
Allah ok...mencarut dah macam
makanan kita dah...mohon ok...

CEO ASG

shue liena said... Best Blogger Tips

lorh mcm to0 skli..

jack ham said... Best Blogger Tips

semua atas ni yang komen mengarut adalah bodoh..sekian

Yusri said... Best Blogger Tips

Assalaam. Tahap mentaliti orang Melayu zaman sekarang; suka mencarut, suka maki dan suka mengarut. Tak habis-habis.

Anonymous said... Best Blogger Tips

ish.....seyes sedap speggethi carbonara

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...