Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 8 June 2013

WTF : [Video] Apa Yang Korang Akan Lakukan Dalam Situasi Sebegini?


Rakaman dashboard cam ini menunjukkan sebuah kereta persona yang memasuki lorong sehala. Pemandu kereta yang merakam ini baru sahaja reverse keretanya dan dihalang oleh kereta Persona tersebut. Namun pemandu kereta Persona tersebut tidak mahu mengundurkan keretanya malah memarahi pemandu yang merakam aksi ini. Jom kita saksikan.

video

p/s : Bangang.. lain kali ready kayu besbol kasi hantam saja manusia bangang macam dalam video kat atas ni. 

Sumber : Here

21 comments:

gaban power said... Best Blogger Tips

aku 1

gaban power said... Best Blogger Tips

ak k 2

gaban power said... Best Blogger Tips

ak k 3

gaban power said... Best Blogger Tips

ak k empaaaaaaattttttt!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

pttlh bodoh...melayu rupanya.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

kepala hotak kau melayu....
bodo anon 21.42...
bangsa pon x leh cam...
bangang....

Anonymous said... Best Blogger Tips

http://www.pakarbisnesprinting.com/hop.php?ref=jombisnes

ben xii said... Best Blogger Tips

banyak lansi la itu orang . bikin susah

mr.fapson said... Best Blogger Tips

tu keling bkn melayu...

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

melayu gaduh ngan melayu, cina tepuk tangan... cina gaduh ngan keling, sape tepuk tangan?

btw jom join contest ni, sangat mudah dengan hadiah menarik!

scpheo nxyme said... Best Blogger Tips

gangster tamil tu..takpe beralah skit...mmg dorg kat malaysia ni beso!...ptuihhh

Anonymous said... Best Blogger Tips

org keling mmg mcm tu. pelik2 bwk kete.

Anonymous said... Best Blogger Tips

BLOGSERIUS....................

Fizzy Kola said... Best Blogger Tips

biasa la tu...

Anonymous said... Best Blogger Tips

kt menjalara nih !!!

Shin Chan Comel said... Best Blogger Tips

kat Malaysia memang tak heran kalau pemandu tak berhemah..kena rombak sistem sekolah memandu untuk ajar dari awal

New Entry "Tips dan Cara Beli Tiket Malindo Air Online"

Anonymous said... Best Blogger Tips

pemandu kat malaysia majoriti bangang

Anonymous said... Best Blogger Tips

bagi aku, kalau tolak ansur xde masalah..kete yg baru reverse boleh je masuk balik parking td..xde masalah sume 2.peace!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ahh ko xkena bleh la gebang lebih ..cube ko kena . mahu maki hamun.. bajet hati mulia ..puihhh

Anonymous said... Best Blogger Tips

due2 bodoh .. bkn nk mengalah

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku fikir die mencarut..rpenyer sensor haha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...