Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Sunday, 2 June 2013

Cool : Kerana Cinta Mendalam, Mereka Berpakaian Seiras Untuk 35 Tahun (15 Gambar)

Kerana Cinta Mendalam, Mereka Berpakaian Seiras Untuk 35 Tahun.
Pasangan ini adalah Nancy and Donald Featherstone dan mereka telah melakukan budaya ini sejak 35 tahun yang lalu sehingga kini. Pada mulanya, mereka hanya lakukan ini pada hujung minggu tetapi lama kelamaan, mereka melakukannya setiap hari. Mereka juga selalu beli pakaian untuk kembar. 

14 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku 1st!! hahahahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bodoh mcm obe

Shin Chan Comel said... Best Blogger Tips

so sweet:)

New Entry "Tips dan Pengalaman Naik Malindo Air"

Anonymous said... Best Blogger Tips

pukimak punya admin suka repost

Anonymous said... Best Blogger Tips

ehewheww hewwheww cwiiitttt! romentieq tewwww ehewwheww eww aww uhuww

muja said... Best Blogger Tips

repost pun salah ke??? chooiiii

Aku Penghibur said... Best Blogger Tips

romantiknye

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

sambil2 layan gambar pasangan tua tu, jom join contest ni, sangat mudah dan senang...

Anonymous said... Best Blogger Tips

now kids that's what i call a Love

Marou Apple Hijau said... Best Blogger Tips

buy one free one

Anonymous said... Best Blogger Tips

Nak mak ikann..

Anonymous said... Best Blogger Tips

last2 bajunya jadi sama dgn bj anjing.. hehehe

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku sama bogel dgn bini aku malam2, dah bertahun dah..relek je.
rlek jew..ew ew..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Yang last tu tak sama pakaian...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...