Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 8 June 2013

OMG : Budak Perempuan 7 Tahun Dan Kereta Ferrari Miliknya (3 Gambar)


Scarlett Gurr merupakan seorang budak perempuan yang sangat beruntung apabila bapanya, Stuart telah membina sebuah replika kereta Ferrari 250 GTO  yang lengkap dengan enjin 49cc yang mampu bergerak sehinggan 15 mph. 
Scarlett yang merupakan ahli British Women Racing Drivers Club berharap agar dapat menyetai perlumbaan Little Big Man yang diadakan di Le Mans tahun hadapan. Bapanya akan membina sebuah kereta Mercedes Uhlenhaut Gullwing coupe 300SLR untuk perlumbaan tersebut.


p/s : Aku dulu dapat kereta mainan dalam Tora & Ding Dang pun dah bersorak kegembiraan..

Sumber : Here

10 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1

Anonymous said... Best Blogger Tips

kote

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin ni miskin...mana boleh banding dengan orang kaya...

Anonymous said... Best Blogger Tips

setuju...

Anonymous said... Best Blogger Tips

banyak duit bapak dia, kerja apa agaknya... mungkin P.M.

gaban power said... Best Blogger Tips

kepala hotak kau bapak dia kerja PM,anak dia bape umur,admin ni da tua rangup.lg plk xsedar d untung.

Carlos Santiago said... Best Blogger Tips

hebat betul budak ni.

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

bapaknya mesti hebat macam zulkifli haron pereka cipta negara

btw jom join contest kat sini sangat mudah dan senang.

Anonymous said... Best Blogger Tips

apahal budak kecik bodo tu ada ferrari 250?

Anonymous said... Best Blogger Tips

tantieq nyeww ketewww diewww itewwww hewhewheww. aq mawww gakzzz hewheww..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...