Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 8 June 2013

Cool : China Bina "Spokeless" Ferris Wheel Terbesar Di Dunia (3 Gambar)


Negara China sedang membina ferris wheel tanpa spoke yang terbesar di dunia yang bakal mengatasi spokeless ferris wheel yang terbesar di dunia sekarang iaitu The Big O di Tokyo.  Ferris wheel ini dinamakan Turn Of Fortune yang dijangkakan akan dibuka pada Oktober tahun ini. Ia mempunyai 24 gerabak yang dapat memuatkan 5 orang pada setiap gerabak. Satu pusingan penuh yang berdiameter 276 kaki ini hanya akan mengambil masa 22 minit. Kos pembinaan ferris wheel ini ialah $23.8 Juta Dolar..


p/s : Cool beb... macam cincin besar..

Sumber : Here

11 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

yeahhhhhhhhhhaaaaaaaaaaa dh lama xdpt 1st...yeah2...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Oh..bjak

Fizzy Kola said... Best Blogger Tips

amik la dengan no 1 kau bodo tu...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Mcm cincin kak ros je

gaban power said... Best Blogger Tips

butoh kau cincin kak ros,ko ingt kak ros tu rasakse?

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau korang nk tau lubang tu sama besar dgn penis aku.. haha ko ada??

gaban power said... Best Blogger Tips

kepala hotak kau penis besar mcm lubang ring tu,ko cacat cela k apa?ape psl ak bole xnmpk?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Lord of the ring

Anonymous said... Best Blogger Tips

cincin kak ros mahal lagi...haha...saiz kecik tp harga 24 juta...

jack ham said... Best Blogger Tips

anon 17:52...aku sokong..ahahah

Anonymous said... Best Blogger Tips

Baik guna duit tu untuk rakyatnya yang banyak miskin.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...