Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 8 June 2013

Serius : "Pony", Orang Utan Yang Dijadikan Pelacur Di Indonesia (2 Gambar)


Pony merupakan seekor Orang Utan betina yang telah dijumpai di perkampungan pelacur di Kepulauan Borneo, Indonesia. Ketika dijumpai, seluruh tubuh Pony telah dicukur dan terdapat kesan gigitan nyamuk yang banyak pada badannya. Pony telah ditangkap dan dicukur bagi membuatkan ia lebih cantik dan dilanggan oleh lelaki yang mengunjungi perkampungan tersebut. 

Apabila lelaki mendekatinya, Pony akan membelakangkan pelanggannya dan membuat aksi seolah-olah sedang melakukan seks. Pony dipercayai telah ditangkap sejak kecik dan telah dilacurkan oleh seorang yang dikenali sebagai Madam. Ketika pihak Orangutan Survival Foundation mendapat tahu akan perkara ini, penduduk kampung berkenaan telah menghalang daripada Pony diselamatkan kerana Pony merupakan salah satu sumber pendapatan penduduk kampung tersebut. 

Selama setahun pihak Orangutan Survival Foundation cuba untuk menyelamatkan Pony tetapi gagal kerana setiap kali pihaknya datang ke kampung tersebut, Madam dan penduduk kampung tersebut akan bersedia dengan sumpit beracun dan mengugut untuk menyerang sesiapa sahaja yang mendekati Pony. 

Tidak berputus asa, pihak Orangutan Survival Foundation berjaya mengumpul dana dan membawa 35 anggota polis yang lengkap bersenjatakan AK-47 dan memaksa pihak Madam menyerahkan Pony. Akhitnya Pony berjaya diselamatkan dan dirawat di kawasan hutan simpan.


p/s : gila... kejam.. nafsu binatang.. 

Sumber : Here

27 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

ha?

Anonymous said... Best Blogger Tips

bangang abadi mereka tidak dpt dipisahkan....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kesian ~

gaban power said... Best Blogger Tips

apakah?sejahat2 ak menulis xpenah ak jmpe bngse indun berperangai sedemikian rupa.ini sudah melampaaaaaauuuuuuuuuu!!!!!fak yu indun yg berkaitan dgn hal niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!fakfakfakfakfakfakfakfakfakfakfakfakfakfakfakfakfakfakfakfakfakfakfakfakfakfakfakfakfakfak!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ya Allah..adanya manusia sebegini rupa..malu kita dengan haiwan...sememangnya..kiamat semakin menghampiri..ampunkan hambamu ya..Allah.

Anonymous said... Best Blogger Tips

http://www.pakarbisnesprinting.com/hop.php?ref=jombisnes

akmall said... Best Blogger Tips

gila!!!!

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said... Best Blogger Tips

macam2 jenis manusia sekarang ni kan..

Anonymous said... Best Blogger Tips

beginilah jadinya apabila seorang manusia meletakkan akal di kepala lututnya

Anonymous said... Best Blogger Tips

Indon indonn hurmmm .....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ni lh ant sbb aku benci indon,,sampai mati pun aku tak kn pegi indon,,,puiiiiihhhhh,,bangsa bodoh

Carlos Santiago said... Best Blogger Tips

BANGANG

Shin Chan Comel said... Best Blogger Tips

tak de kerja ke

New Entry "Tips dan Cara Beli Tiket Malindo Air Online"

jack ham said... Best Blogger Tips

ni la manusia paling BANGANG...

Anonymous said... Best Blogger Tips

setan

laksamana sunan said... Best Blogger Tips

benar lah kata bijak pandai tidak ada binatang dlm golongan manusia ttp ada manusia dlm golongan haiwan malah lebih hina lg dari haiwan..
bala..bala..bala..patut lah indonesia ni byk sgt bala malapetaka bagai..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ya Allah.. kejamnya.. gelinya ngn perangai org mcm 2

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kalian tak malu kah ? Dulu kan juga bagian dari kepulauan Indonesia ! Ada peribahasa " kacang lupa kulit " itu sangat cocok untuk kalian

Anonymous said... Best Blogger Tips

Jgn menghina negara lain. Itu hanya salah satu orang yg berbuat,bukan semua rakyat Indonesia.
Tolong dipikirkan dulu sebelum menghina bangsa lain. Tdk semua rakyat Indonesia seperti itu.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kami tdk suka berkata kasar macam kalian. Jadi pikirkan,siapa yg bodoh? Kami atau anda?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kamu indon tidak berkata kasar??? puihhhh!!, jika kamu menyatakan kami sebahagian indonesia, mengapakan kamu claim kami mencuri budaya kamu????, puihhhh!!!, orang kamu kata seorang??, yang menjadi madam serta pelanggan tu siapa???? puihhh!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bodoh nyaaaaa... bangang infiniti punya bangsaa

Anonymous said... Best Blogger Tips

bukan semuaorg indonesia cmtu la. hanya kerana satu puak yg melakukan perbuatan keji tu, semua rkyt indon ko nk maki ke? aku pantang betol bab maki hamun suka2 hati ni.mcm la rkyt kt msia ni sume baik belaka

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bukan semua Indonesia?? Kalau kamu tidak setuju masakan kezaliman dan perbuatan keji ini berlarutan lamanya? Bangsa korup yang hina. Patutlah Tuhan menurunkan pelbagai bala kepada kamu.

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahaha..ketahuan siapa yang bodoh disini, lu pikir dong sebelum ngomong,otak lu, lu taro didengkul ya?? jangan cuma gara2 segelintir orang trus lu langsung nge judge semuanya jelek, indonesia juga gak butuh orang kayak lu datang kenegara kami, lu gak tau apa2 tentang indonesia jadi jangan comment seenak mulut lu aja, walaupun hugungan indonesia ama malaysia sempat memanas oleh berbagai issue, gwa gak pernah membenci malaysia..karena gwa gak sebodoh elu, gwa gak terima begitu aja berita2 dari media..gwa punya otak buat mikir. so..shut the fuck off your fuckin mouth..!!!cuiih...

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku x percaya sume ni....takdak bukti

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kereen.. Gw suka gaya lo broh.. HaJaar troos malingsia.. cuiihh.... !!!! Fuck malingsia

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...