Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 4 June 2013

Info : Fakta Menarik Mengenai Payudara Wanita (Gambar)


Payudara tiruan yang terbesar bersaiz 38KKK
 
Pada awal 2009, Sheyla Hershey dari Brazil dianugerahkan Guinness World Record untuk memiliki set payudara terbesar. Sembilan operasi dan lebih daripada satu galon silicon digunakan untuk menjadikan payudaranya bersaiz 38KKK.

Payudara kiri biasanya lebih besar


Tidak ada payudara yang mempunyai saiz yang sama, dan biasanya payudara kiri lebih besar dari kanan. Namun, perbezaannya tidaklah terlalu ketara dan menonjol. Puting juga datang dalam pelbagai saiz dan mempunyai ‘point’ yang berbeza.

Payudara adalah perkara pertama lelaki lihat pada perempuan.

Kajian yang dilakukan di Victoria University of Wellington menunjukkan bahawa payudara sering menjadi perkara pertama dilihat oleh seorang lelaki normal, dan merupakan anggota badan perempuan yang dilihat paling lama oleh lelaki. Tapi tahukah anda, kajian lain juga ada menyebut bahawa menatap payudara wanita selama beberapa minit sehari boleh meningkatkan kesihatan seorang lelaki dan menambah empat hingga lima tahun umurnya.Sila lihat ‘the law of attraction’ untuk bukti

England adalah negara dengan payudara terbesar di Eropah

Sebuah survey yang dibuat oleh pembuat bra Triumph mendapati bahawa perempuan England memiliki payudara terbesar di Eropah. Lebih dari setengah perempuan di Negara itu yang memakai cawan saiz D. Denmark menduduki tangga kedua dan Belanda ketiga. Selain itu, wanita Itali memiliki payudara terkecil di mana 68 peratus mempunyai saiz B.

Payudara rata-rata beratnya 1 pound.

Payudara rata-rata beratnya sekitar 0,5 kilogram (1.1 pound). Setiap payudara menyumbang sekitar 4-5% dari lemak tubuh dan dengan 1% dari jumlah berat tubuh seorang wanita.

Payudara menjadi gemuk

Ketika usia anda 20 tahun, payudara anda terdiri dari lemak, kelenjar susu dan kolagen, ‘connective tisu’ yang membuat ianya lembut. Tetapi apabila anda semakin tua, kelenjar dan kolagen menyusut dan digantikan oleh lebih dan lebih banyak lemak.

Payudara Mampu Menarik Perhatian

Percaya atau tidak, sudah menjadi lumrah alam payudara WANITA mampu menarik perhatian semua benda hidup yang bergender jantan.

Sumber : Here

28 comments:

Rammizan Ramli said... Best Blogger Tips

laaaaaaaaaaaaa

Anonymous said... Best Blogger Tips

"X elok hisap rokok, membahayakan kesihatan" pesan Pak Mail sambil menghisap shisha perisa apple.

Rammizan Ramli said... Best Blogger Tips

ORG ATAS KAKAKAKAKAKAKAKA
APA KATA ORG BAWAH!!

mr.fapson said... Best Blogger Tips

hisap payudara lagi bagus

Anonymous said... Best Blogger Tips

mr fuckson aka mr fapson. plizz suck this bitch nipple.

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon kt atas aku bodow

Anonymous said... Best Blogger Tips

btl tue...

Anonymous said... Best Blogger Tips

hari2 aku hisap tetek awek aku..dia pun suka..sampai dia sendiri yg mintak..aummm..

Rammizan Ramli said... Best Blogger Tips

laaaaaaaaaaaaaa

Anonymous said... Best Blogger Tips

bergender????

gaban power said... Best Blogger Tips

barang baek harus d isap.

Anonymous said... Best Blogger Tips

butoh la..dok cite hisap tetek awek ko..padahal ko hisap pelir..xyah nak menipu sangat la kat cni kan :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

Admin giler sex, tarian separuh bogel la, tetek la, ini sume slh umno, tukar kerajaan

Anonymous said... Best Blogger Tips

nice info...x mcm org ats ku ini br lh gila sex....-ve thinking bro...

Anonymous said... Best Blogger Tips

nabi muhammad xpnah aja pn tgok tetek?..soh pkai tdug labug ag ad ar..2 bohog sume..agenda yahudi ha,suh pompuan tunjuk tetek kt laki ha..pnjag umur lah konon..merepek sume 2..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Eh,cilap,tudug labuh ha..hehehe..

kepala_bapak_kau_berjambul said... Best Blogger Tips

aku igt perut beliau td,,, rupa-rupanya tetek beliau!!! cis!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tak ada paedah pun tetek besar, Dah tua nanti mcm mana bentuk nya. Meloyot.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

terima seadanya k?dan aku okay...

Anonymous said... Best Blogger Tips

pkcik dh tua, umo nk dekat 60 dah,
tp pkcik masih sehat, sbb hari2 pkcik dok usha tetek anak2 gadis stiap kali dok kt warung .
btol la info ni . -Pkcik Anon-

Anonymous said... Best Blogger Tips

Esok kojol lah pak cik atas ni...

Anonymous said... Best Blogger Tips

masuk kubur kena seksaan kubur..bawa2 tobat pakcik..ce bawa pegi masjid....

gaban power said... Best Blogger Tips

pakcik pegi bunuh diri lg bgus la,menyirap plk ak.

Shin Chan Comel said... Best Blogger Tips

ada satu lagi..payudara ada dua, ori dan palsu..haha

New Entry "Tips dan Cara Beli Tiket Malindo Air Online"

jack ham said... Best Blogger Tips

nk ramas...

Emilia said... Best Blogger Tips

Bagus info ni. Harap2 yang beragama Islam tu, jangan merendahkan golongan Hawa ya. Kami juga ada maruah. Info ini adalah untuk semua. Jadi fikirlah secara positif dan ingat hukum hakam dalam Islam.

Anonymous said... Best Blogger Tips

bangang pakcik tu org yahudi, ajal kt tgn tuhan bukan dekat payudara pakcik bangang

Alexia Nanda said... Best Blogger Tips

[#]gambar awek telan air mani
[#]gambar awek keluar air mani
[#]gambar awek bogel

[-]gambar awek bertudung
[-]gambar awek bohsia
[-]gambar awek bogel habis

[*]gambar awek body mantap
[*]gambar awek comel
[*]gambar awek cun bogel

[*]gambar awek cina bogel
[*]gambar awek dirogol
[*]gambar awek diraba

[$]gambar awek dara
[$]gambar awek dibogelkan
[$]gambar awek datang bulan

[+]gambar awek dara bogel
[+]gambar awek dalam bilik
[+]gambar awek eropah bogel


[^]gambar awek indon
[^]gambar awek facebook bogel
[^]gambar awek gersang

[*]gambar awek ghairah
[*]gambar awek gebu
[*]gambar awek gemuk bogel

[$]gambar awek geli geli
[$]gambar awek ganu bogel
[$]gambar gambar luncah

[@]gambar awek melayu gersang
[@]gambar awek tetek gebu
[@]gambar awek hot
[@]gambar awek hot bogel
































































































































































































































































































































Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...