Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Saturday, 1 October 2011

Info : Rambut Afro Semulajadi Terbesar Di Dunia


Lelaki mesti tensyen dengan bini or awek korang yang tak pakai tudung pastu kene tunggu diorang dandan rambut sejam dua before korang nak keluar.  Tapi pompuan ni lagi hebat.. Untuk mencuci dan keringkan rambut dia nih memerlukan masa 2 hari!!. Gile lame... 
Aevin Dugass, 36 merupakan pemegang rekod dunia bagi rambut afro asli terbesar di dunia. Beliau yang bekerja sebagai ejen sosial ni menyimpan rambut afronya itu selama 12 tahun yang mempunyai ketebalan sehingga 1.32 meter!!




Apa yang lawak, Dugass pernah ditahan di lapangan terbang oleh airport security dan rambutnya diperiksa untuk memastikan tiada bahan letupan tersembunyi di situ. LOL.. 


Sumber: BI

2 comments:

minoari89 said... Best Blogger Tips

mandi pun x sampai 2 minit lo...nak basuh 2 hari..

Anonymous said... Best Blogger Tips

mekar nyer..haha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...