Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Friday, 30 September 2011

OMG : Gambar Latihan Intensif Pelacur China Tersebar Luas (9 Photos NSFW)

Pada tahun lepas, sebuah kelab malam terkenal di Beijing China "Heaven" telah diserbu oleh pihak polis dan ditutup kerana disyaki menyediakan servis seks. Penutupan dan pembatalan lesen kelab ini sangat memeranjatkan dan ramai yang sedih kerana insiden ini. Baru-baru ini satu set gambar dari Kelab Malam tersebut menunjukkan staf/pelacur "Heaven" diberi latihan intensif dalam posisi seks. Pelacur di sini merangkumi wanita dari pelbagai bidang termasuk pelakon,model,pelajar kolej, dan sebagainya. Itulah sebabnya pelacur di sini dikatakan sangat mahal kerana latihan mereka adalah sangat ketat dan professional. Admin tak pasti tahun ini adakah kelab malam ini masih beroperasi. :-))

chinasmack

3 comments:

Dr Zatiel Ismail said... Best Blogger Tips

tak de permintaan, tak de la macam ni kan..tapi tak mungkin takde permintaan

♕ Kyosuke Damon ♕ said... Best Blogger Tips

malaysia mula lar nk tiru :P haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

memang dah mcm sejak sebelum tamadun lagi:-p

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...