Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Monday, 26 September 2011

OMG : Kenapa Ramai Lelaki Malu Sunat di Klinik? (3 Photos NSFW)

Kenapa semakin ramai lelaki semakin malu nak sunat di klinik? Kerana semakin ramai doktor yang membuat operasi sunat ini adalah wanita.


menjelma

13 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Apa pula hukumnya kalau perempuan yang mengkhatankan lelaki ya?

Iamnazreen said... Best Blogger Tips

haa..betol2..xpe ke?

minoari89 said... Best Blogger Tips

ala doktor laki lg ramai sambut baby...biasa ja pun..

Anonymous said... Best Blogger Tips

wow doktor yg sunatkan tu pn cun2 je kan hehehe

noorniey Azman said... Best Blogger Tips

ish...da la ciap posing2 ag..wahhh~

Anonymous said... Best Blogger Tips

klo camnie ak pon nk kena sunat lg skali..ahahahahahah

selamberK said... Best Blogger Tips

ape maksud ramai laki?bukan kanak2 ke??hahha..
yg tukang potong pulak yg excited smcm je..hahha

Anonymous said... Best Blogger Tips

oh!!..tatau nak ckp pe..~

shahrul ™ said... Best Blogger Tips

nk sunat sekali lagi la camni..hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

kene budak tu tibe2 stim agaknye ape le reaksi doktor2 tu yerk..

Auto Coding said... Best Blogger Tips

Maa, lagi sunat menggaya pula dia orang

Anonymous said... Best Blogger Tips

Nurse klinik pernah citer kat aku dorang stim time jd assistant Dr sunatkan bebudak...

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni bukan potong...dorang wat dressing je nih selepas potong...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...