Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Thursday, 29 September 2011

OMG : Alat Anti-Onani Untuk Kaum Lelaki


Alat yang korang tengok kat atas ni ialah alat khas anti-onani untuk kaum lelaki yang ketagihan onani. So, lelaki yang horny tu boleh la beli alat nih.. Hohoho.. Alat ni telah dilelong di e-Bay. So, macam mane nak guna alat nih? 


Senang je nak guna alat ni. Alat ni dilengkapi dengan tali pinggang. So, korang just perlu masukkan tali pinggang pastu masukkan penis n testis korang dalam bekas tu. Yang paling seksa, zakat takkan dapat tegang bila korang dah pasang alat ni. Jadi, korang takkan boleh beronani la.. senang je kan? kah3x!!

Alat ni dicipta pada zaman Victoria di United Kingdom pada 1871-1930 unutk menghalang lmasalah ketagihan onani lelaki pada zaman tersebut. Masalah utama alat ini ialah ia akan menghasilkan bonjol yang pelik pada seluar apabila korang memakainya.. Hehehe.. 


p/s : Alat ni patut dijual hingga sekarang la aku rase.. LOL!~


Sumber: Billy

5 comments:

azri said... Best Blogger Tips

kawan aku nk beli la..kt mn bole dpt ni??

Anonymous said... Best Blogger Tips

klu nak ketekencing plak mcm na nih hehe

Anonymous said... Best Blogger Tips

gajah...gajah..gajah..huh?

Anonymous said... Best Blogger Tips

mana muat..haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

alah kalo dh nk tu,di buang gk mende tu

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...