Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Thursday, 29 September 2011

Kesian : Lamaran Lelaki Berakhir dengan Simbahan Air dari mak 'mertua' (4 Photos)

Seorang jejaka yang berhasrat untuk melamar teman wanitanya berakhir dengan simbahan air dari bakal mak 'mertua'nya apabila Zhu Lei membuat lamaran menggunakan kren di balkoni rumah teman wanitanya/ Zhu telah menyewa sebuah kren untuk mengangkatnya ke tingkat enam di mana letaknya rumah teman wanitanya di Fuyang, China. Apabila dia mencecah ke rumah teman wanitnya, dia menyatakan "Na Na, i love you, Please marry me" tetapi apa yang menyahut semua ini adalah simbahan air dari seorang wanita yang dikatakan bakal ibu 'mertua' yang tidak merestui percintaan anak dia. Zhu tidak mempunyai pilihan lain kecuali menyuruh kren untuk menurunkannya. Apa yang lagi malang bagi Zhu adalah orang ramai menonton setiap saat dia kena simbah. Walaupun dia cuba menyuruh orang ramai untuk tidak mengambil gambar tetapi jiran teman wanitanya menyiarkan gambar setiap detik yang memalukan itu.


asiantown

12 comments:

yuyu said... Best Blogger Tips

kesianye..klu bf aku bt mcmni..gerenti aku ckp i do..hahaha

Ekal said... Best Blogger Tips

Nasib baik dia simbah air, kalau asid tak ke Naya!

Lia Lomi said... Best Blogger Tips

kesian..kesian..

noorniey Azman said... Best Blogger Tips

kesian nya~~

kim ha nim said... Best Blogger Tips

haha...kasihan deh lo..

Fazil Hamid said... Best Blogger Tips

untung kene simbah air...kalau kene simbah asid...hehehe...
takpe...pasni popular..silap-silap jadi pelakon...

Anonymous said... Best Blogger Tips

try amik ati bakal mak mertua plak hehehe

ASaDa RyutaRo said... Best Blogger Tips

malang sungguh.. sabor je lah... kan lagi bagus kalau bawak makcik tu berbincang dlu.. hehehe..

Anonymous said... Best Blogger Tips

adoi kesian sungguh mmg haru aku tgk..lau aku ade kt situ boleh tlg mak cik tuh simbahkan air sekalik..kui2..

Anonymous said... Best Blogger Tips

huhu... ini lah akibatnya terpengaruh dgn filem love story.. haha..

wan nuramira said... Best Blogger Tips

cian kat dye...
tol2 cinta la tu sampai sewa kren...

Anonymous said... Best Blogger Tips

mak cik tu rasa anak dye trlalu cantik kot... jual mahal.. dh lah rumah pn buruk.. muka buruk.. puuuuiiiii

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...