Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 16 August 2011

Cool : Cara Kebanyakkan Gadis Asia Pose Comel Depan Kamera (13 Photos)

Ini kenyataan, memang ramai orang yang buat aksi ini di depan kamera terutamanya buat tanda Peace. Ini antara aksi-aksi lain yang biasa gadis Asia ini lakukan. 
stomp

13 comments:

shekyn chipsmore said... Best Blogger Tips

serius depa comei trokk!bulan posa woii!!x patut tgk gmbaq nie..haahahah

arenafon said... Best Blogger Tips

Shekyn...aku.tengok gambar hang pun lebih kurang jer pose...hehehe...jangan marah

cena_sarina said... Best Blogger Tips

mmg dah jadi trend...ada yang mmg cute ada yang taksedar lagi..ehehe..nway..selamat berpuasa..=)

hazirah kasimon said... Best Blogger Tips

hohoho~laki pon leh wat >< hohoho
sebab org asia kiut miut. ^^

Anonymous said... Best Blogger Tips

dah die memang comel....org kite je kadang2 x bape nk comel pose buat2 comel......eiii geli...

Anonymous said... Best Blogger Tips

betul tu...dorg ni mmg dah comel pon...yg no.5 tu comel

whenshewasborn said... Best Blogger Tips

Comel nyeee :))

Anonymous said... Best Blogger Tips

terliur ak

Naqib Sulaiman said... Best Blogger Tips

3rd last tue paling kiut.

Uchiha Hackerz said... Best Blogger Tips

ala2 gedik ! gitu ..

Pangeran said... Best Blogger Tips

semua comel. hehe. astaga, dugaan ramadhan :P

hanry said... Best Blogger Tips

gadis comel, pose cmne pn ttp nmpk comel.. cuba yg xlawa pose tgk, sure org ckp pompuan gedik xsedar diri. dh la xlawa.. menyampah tgk.. hehhe

WanTeD said... Best Blogger Tips

cantik... cute plak 2.. heheh

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...