Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 16 August 2011

Gosip : Iklan Salam Aidilfitri menampilkan Nurul yang kontroversi

Yang menjadi isu di sini adalah pemakaian Nurul di dalam iklan ini. Terlalu menonjol dan tidak sesuai untuk pergi beraya dan juga tak sesuai pada musim Ramadhan ini. 

p/s: semua isu ini bukan kami yang nyatakan tetapi sebulat suara rakyat yang melihat iklan ini.

Cari

11 comments:

Aphique Lacrymosa said... Best Blogger Tips

o shit

Anonymous said... Best Blogger Tips

la kecik jr

Unknown said... Best Blogger Tips

susa sgt ke nak pakai bju kurung? xcantek la bukak2..haihh

feza said... Best Blogger Tips

bulan pose pun nak dedah2. apa laa

Anonymous said... Best Blogger Tips

setuju ngan @feza..tyme posa ni x elok dedah sana sini..
dedah lengan je xpelah..lengan bukan aurat pon..
eh..lengan bukan aurat kn? kn? kn?

#TROLLED

Anonymous said... Best Blogger Tips

sapa yang bayar mahal untuk perempuan yang buka2 mmg mangkuk.buat ape nak bayar mahal2.semua orang dapat tgk free.=)

Bukan time pose je.iklan kt Malaysia ni, jaga la sikit.Kau tu melayu, islam pulak tu. Kalau amoi takde sape pn kisah..pakai otak kepala lutut la nurul ni!

Anonymous said... Best Blogger Tips

apa kata kita pakat2 buat entry ttg gambar ni.and buat 1 banner kecik, letak pada sidebar untuk link ke post tersebut. Kita minta iklan ini ditukarkan ke, pape la...Pfft...aku pn semak tgk iklan2 mcmni. >.<

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous
untuk pegetahuan anon lengan wanita pn termasuk dalam aurat seseorang wanita itu jgk...

Anonymous said... Best Blogger Tips

dah la x betudung,nak bagi tunjuk badan lg....bodoh ke apa?

cimie said... Best Blogger Tips

nurul, apa ertinya nama nurul diberi..?

Are-Peace Archie said... Best Blogger Tips

dia ckp "Tersirat Jiwa Yang Suci"
suci pe?? XD

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...