Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Thursday, 18 August 2011

WTF : Transparent Tight, Fesyen Pelik di Singapura (4 Photos)

Seorang perempuan di Singapura telah menampilkan fesyen yang agak pelik iaitu transparent tight. Apa yang pelik? Peliknya boleh nampak bahagian dalamnya dan seolah-olah tidak memakai seluar dalam. Korang judge la sendiri pasal pemakaian ini. 


Stomp

9 comments:

Le Petit said... Best Blogger Tips

color je kot.

Goblogz said... Best Blogger Tips

mana yg blah dpn? haha

Unknown said... Best Blogger Tips

tersangat free show..hohoho

Fatin Syafiqa said... Best Blogger Tips

gilo la ehhh

Anonymous said... Best Blogger Tips

If nak use like transparent pun make sure la u got a booty to kill for, if no butt, don't wear... Um just saying my two cents... * peace*

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahaha...mcm best je suar dye 2..nk 1??

sitikus said... Best Blogger Tips

Eeuuwww...geli plak rase.. B4 pkai tu make sure ur 's' is damn hot..klau x mcm papan lapis letak stokin.. Nyesal plak tgk..

The Fakhirin said... Best Blogger Tips

fuuuhhhh...kasi naik darah masyarakat sekeliling nih...hahahhaa

Anonymous said... Best Blogger Tips

Salam sejahtera.
Inginkan pendapatan sampingan selain gaji anda?
Ingin tahu bagaimana sekeping SIMKAD boleh menjana pendapatan pasif anda?
Peluang perniagaan dengan handphone anda dan jana pendapatan LUMAYAN !!
Tidak rugi mencuba...rezeki di tangan anda,terpulang pada anda untuk menentukan nya...
layari web kami dan daftar di sini.. SEGERA !

http://bit.ly/1GF3Mk3

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...