Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Thursday, 18 August 2011

WTF : [Video} Pertandingan Memasak Haiwan Hidup Tanpa Belas KAsihan


Ini sebuah pertandingan untuk masak haiwan yang masih hidup. Memang WTf dan giler la siapa yang buat pertandingan ini. Dah la haiwan atas pinggan masih boleh bergerak. Memang tak ada belas kasihan. Kalau macam tu, bagus makan terus je tak perlu masak. Kalau di Malaysia ada macam ni, memang aku goreng je manusia macam tu. hehe

9 comments:

whenshewasborn said... Best Blogger Tips

siksa haiwan tu.. kejam betul. cam nk bg dorang rasa apa ikan tu rasa

Anonymous said... Best Blogger Tips

kesiannye..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ishhhh!! tkde belas kasihan langsung, aku bakar kau anak beranak kang!!!

Qa Thyqa said... Best Blogger Tips

manusia mmg kejam..sian haiwan 2..trseksa dia

Anonymous said... Best Blogger Tips

boleh tak buang iklan dell yang menyemak kat tepi tu, dah lah x boleh close

Anonymous said... Best Blogger Tips

kat china ka?

mmg org china kalo pelik nya mengatasi org tak betamadun

Anonymous said... Best Blogger Tips

ko try goreng tgn or kaki ko sendiri..rs cmne..ade otak tp cm b-bi

FAZLIN said... Best Blogger Tips

buruk laku,buruk lantak,buruk perangai,kejam,zalim,pengotor,manusia yg xde agama cmni la...mujur lah dakwah islam tiba juga di negara china zaman nabi dulu...kalo tidak lg lah dahsyat keseluruhan negara tersebut..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ini sedutan dari documentary pasal the biggest kitchen in the world , dah tgk daa kat channel sbs kat australia nie ...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...