Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 15 August 2011

Amazing : Seni Titisan Cat Di Dalam Air Oleh Mark Mawson

Aku memang respek dengan sorang artist bernama Mark Mawson nih. Kalo dah nama artist tu, memang kreatif n genius. Beliau telah mecipta siri terbaru seninya yang dipanggil Aqueros I dan II dengan mengambil gambar titisan cat yang jatuh ke dalam air secara super slow mo kerana cat cepat melarut di dalam air. Bermacam-macam bentuk dapat dilihat melalui gambar kat bawah ni. Jom kita tengok..

Sumber : AP


4 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

sematt

BellaSHEdevil said... Best Blogger Tips

woah... awesome.. adore picture 2,3 n 4 dari last.. sgt mengagumkan.. ^.^v

Anonymous said... Best Blogger Tips

terbaek

Anonymous said... Best Blogger Tips

nombor 7 bentuk cam cendawan lah,paling cantik nombor 9 mcm bintang.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...