Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 13 November 2013

Serius : Apabila Buaya Makan Buaya (6 Gambar)

Apabila Buaya Makan Buaya.
Apakah sebabnya? Adakah ini seperti kawan makan kawan?

20 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ni akibat nya kacau awek/bini org...
Nahas jadinya...
Silap2 nyawa melayang

far ziella said... Best Blogger Tips

video xde ke? xnmpk sgt mcmna boya tu mkn..

Anonymous said... Best Blogger Tips

vdo far ziella xde ke? xnmpk sgt mcmna boy tu mkn..

Anonymous said... Best Blogger Tips

video 3gp melayu aku dan farah ziella boleh di download di xhamster.

-mizan-

Anonymous said... Best Blogger Tips

sdapnya kongkek pepek farah ziella..pepek putih blum tmbuh bulu..lembut dan gebu..

-manKL-

P.Preity Petry said... Best Blogger Tips

buaya kena makan tu kecik. Buaya besar tu piker tu biawak.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Wah korang hbes korang ratah farazeilla,,,,haha ....aku pun dh try..... mlambung bak hang.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

mlambung pak hang!

Anonymous said... Best Blogger Tips

mana profile hrtu fara aziella? kna banned ke?
-Godziella

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anon 23:07 tukang bsh pungkok farzeilla... Nokharrommm

_mosqitoleilla

Anonymous said... Best Blogger Tips

kesian ler sikit kat far ziella tu ... korang klu aku jumpa.....
_Jejaka kacak Kota Bharu_

Anonymous said... Best Blogger Tips

Klu ko jmpa ktrg. Ktrg bg ko isap pelir ktrg bglir2...

-jejaka hemsem kote bharu

Anonymous said... Best Blogger Tips

Suatu yang menarik dalam sejarah perkhidmatan
kami ,membawa perlancong Malaysia melawat Hat Yai
Thailand,bila ada family guest requst untuk melihat Tiger Show.
Semasa kami melewati sebuah Night Club di kota Hat Yai,ada
promosi Tiger Show.Guest kami memaksa kami membawa
mereka untuk menyaksikan pertunjukkan itu.
Dengan tersenyum kami menolak dan menerangkan apa yang
tersirat.
Tiger Show berasal dari perkataan "THAI GIRL SHOW" .bukan
pertunjukan HARIMAU tapi pertunjukan Gadis Thai. THAI GIRL bila
disebut ,seakan akan bunyi TIGER. kekeliruan yang gagal
dibetulkan sehinggakan diguna pakai di seluruh dunia.
Jadi kalau anda ke Thailand berfamily,sila dapatkan tour guide
untuk berkomunikasi.Penggunaan Bahasa Inggeris amat
terhad.Ada kala mencetuskan pertengkaran dan boleh menjadi
pergaduhan kerana salah faham.

Anonymous said... Best Blogger Tips

xyah nak kutuk sangat..aku xkena banned..aku delete post sniri..sbb terguna profile id aku yg utk aku je...nila payah manusia xphm bahasa english..
komen2 and fitnah2 korang yg xberasas tu..aku tuntut kat akhirat..thank you..
-far ziella-

Anonymous said... Best Blogger Tips

abis la korang..hahahahha
_Jejaka kacak kota Bharu_

Anonymous said... Best Blogger Tips

lgi satu, kalo aku stim, aku bleh maen pepet aku seniri..korang xyah sibuk!!

-far ziella-

Anonymous said... Best Blogger Tips

sy ade jual dildo , mahu beli far ziella? 3 10 hinggit

Anonymous said... Best Blogger Tips

jual kat mak kau!

-org perak

Anonymous said... Best Blogger Tips

ooooiiii wooii...aku balak far ziella korang nk aku ngap mcm buaya tu ker haa..pepet die aku punyer tau..
-balak far ziella

Anonymous said... Best Blogger Tips

Suma nk pepek far ziela..pepek i ni xnk ke..*chuckles*

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...