Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Sunday, 5 May 2013

OMG : Helikopter Yang Membawa Hishamuddin Tun Hussein Terbalik (2 Gambar)


Menteri Dalam Negeri, Datuk Seri Hishammuddin Hussein; isterinya Datin Seri Tengku Marsilla Tengku Abdullah, anak dan menantunya terselamat dalam nahas helikopter di Pangkalan TUDM Sungai Besi di sini, sebentar tadi.

Ketua Polis Negara, Tan Sri Ismail Omar mengesahkan identiti mangsa ketika nahas helikpter yang terbalik ketika hendak mendarat kira-kira jam 3.50 petang.

Kejadian berlaku disebabkan angin kencang, menyebabkan helikopter berkenaan terbalik. Rombongan menteri dalam perjalanan pulang dari Johor.


Sumber : Here

28 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

hak elah gambar hiasan buat apa.

Anonymous said... Best Blogger Tips

aq harap die mampos, makan duit rakyat cam bapak die punya negara...ingat ko sorang jew berkuasa...hekeleh, muka cam fuckers

Anonymous said... Best Blogger Tips

Dah mampos ke belum? elok mampos je menteri mcm tu menyusahkan rakyat je.

Anonymous said... Best Blogger Tips

MAMPOSSSSSSSSSSSSS.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hidup hidup hidup rakyat, hidup hidup hidup barisan,hancur hancur hancur pakatan,tumbang tumbang tumbang PKR.Allahuakbar!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

BN pemerintah yg korup

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tau pulak dia trauma ek.... tentera yg bertugas kat sabah tu lagi power...

mOnTeL said... Best Blogger Tips

@anonymous1804 hang boleh jamin ka pemimpin parti lain takda yang korup? :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

la npe dier x mati sekali...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Mesti ade sebab kenape tuhan bagi helicopter dia terbalikkan....???aku rasa tuhan suruh dia bertaubat kot....

Anonymous said... Best Blogger Tips

tuhan nak melayu bertaubat dari mencarut sesama sendiri.melayu tersangatlah bodoh macam yahudi.sangat bodoh dari yahudi kot.melayu bangsat.tak sedar diri.ko maki hamun bangsa ko sndiri.kahkahkah.melayu memang bodoh tak tau kena untung.dasar bangsa merempat.jangan marah dengan statement saya.cba periksa diri tu.kalau tak betul,perbetulkan.

Anonymous said... Best Blogger Tips

alamak,,,ko bangse ape??? yahudi ker??? mne ko tau melayu lg jhat dari yahudi,,,ko msti ade skandal ngan aril sharon yg x mampus2 lg tu kan,,,bongok,,,ko kutuk bangse org mlayu,,,npe ko follow gak blogspot nie??? admin pon bangse melayu tokk,,,

Anonymous said... Best Blogger Tips

ak xnk kte ap2 psal mlayu, ke psal politik, juz wanna say,klu anon2 kt ats sdar yg korg smua tu muslim, mlut tu jaga..xkesah la bngsa ap pun, yg akhirat nnti xtnye, ko bngsa ap ke, yg tnye sape tuhan ko...lg stu, yg duk mgutuk parti2 politik, yg sana duk mngutuk sni n vice versa, ak kdg2 xfham.. mmg btol, mybe stiap pmimpin ,xksah mne2 parti, ad btolnye n ad slahnye...we're human being, full of mistakes, full of greedy n xprnah perfect...bila mngundi, p la mngundi, plih jew sape yg ko rse btol, nk brkempen tu, berkempen la, xyah la over react, ni x, duk mngutuk, bad mouthing sesama mnusia, ssama muslim, ssama makhluk Allah...i'm here to give my advice n my opinion...rse ske, amek, rse x, ak xksah...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tahniah, Nurul Izah kerana berjaya mempertahankan Parlimen lembah pantai, I love You, love so much!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Raja NOng Chik tiada daulat, buat kerja, gambar mesti nak masuk paper!

laksamana sunan said... Best Blogger Tips

anom 17:46 ko tu patut mampos sma ngan hishamuddin ni..aq meluat giler tgok muka bapok tua ni..patut lg mamat ni letak jawatan lps isu sulu di lahad datu sabah baru ni..pelik tul rakyat johor ni..buta perut ker dok sokong pemimpin kaki betina,makan rasuah dn pengkhianat bangsa ni..wtf

Anonymous said... Best Blogger Tips

tahniah izzah sygku atas kemenangan mu baru ni..i love u so much...

rayyan said... Best Blogger Tips

wahai dato' seri tiang seri hishamuddin..bertaubat lah anda..ni sume petunjuk ALLAH..jgn dok cri salah anwar ker sape..tgok silap anda sendiri..periksa iman anda tu..lau x layak pegang jawatan menteri kabinet lepaskan lah..bagi la pd yg berhak..di akhirat kelak anda akn ditanya sume ni..

P.Preity Petry said... Best Blogger Tips

Kalau BN kena musibah.... ini lah bala dari Tuahan.... Kalau PAS kena musibah.... inilah ujian dari Tuhan. What everrr.... :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

X baper tepat tu Preity... Apa je PAS kene... tu tanda Tuhan kasihan dieorg... nak suruh dieorg beringat.. jgn lupa diri mcm BN... hehehe

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tahniah izzah...be a good politician..
i love u..

Miss Kay said... Best Blogger Tips

suka sangat memaki orang tak tentu pasal macam lah diri tu bagus sangat, suka menyebut dosa orang, dosa sendiri buat2 lupa.

Miss Kay said... Best Blogger Tips

No I dont support her, not at all. anak kalau betul2 berdoa untuk ibubapa, dan kalau bapak dia berada di pihak benar, perkara dah selesai lama dah...yang dulu gi jumpa presiden filipina tu buat apa. sengal punya orang.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ni semua petunjuk dari Allah utk bg kesedaran kpd mereka yg ingkar perintah Nya supaya kembali ke pangkal jalan dan bertaubat kpd Allah. sesungguhnya Allah itu maha pengampun lagi maha mengasihani.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ko salah satu melayu yg bodoh.aku snang kp,mmg bkn melayu.bkn cina bangsat.aku org malaysia yg cma tau ckp melayu itu lemah.

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm ni ke ajrn parti pembangkang...mncarut...mendoakan org cpt mati...even la org tu bermslh dgn korg xpyh nk menympah bagai...parti yg islamik sgt tp pengikut...cm ntah ape2 mncarutkn org...wat mlu jer...pemimpin pembangkang pn sme je 2x5...bnyk yg bengkok...xpyh nk menafikan ape yg dh trzahir la wahai macai2 PKR n PAS..

Anonymous said... Best Blogger Tips

bersatulah orang melayu..... bersatu...... bersatulah sebelum terlambat. Kita bangsa melayu bergaduh sesama sendiri, sedarkah kita disebaliknya yang untung adalah bangsa cina jadi bersatulah melayu demi bangsa kita ... ketepikan pergaduhan dan tetapkan jalan kearah anak bangsa kita tak kiralah UMNO ke atau PAS tapi kalau PAS biarlah sendiri tak usahlah bergabung demi bangsa kita. Pertimbangkanlah .....

Anonymous said... Best Blogger Tips

itulah peringatan dari Allah bagi orang-orang yg xsedar diri..pasal dia sistem persekolahan jadi caca marba,katak nak ajar anak sendiri menari gangnam..tak ke bodo namanya tu..pelajar semakin kurang ajar,guru xboleh nk ajar..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...