Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 11 November 2013

Serius : Ini adalah Tatiana Neves Barbosa, Pelacur Yang Merakam Justin Bieber Tidur Di Brazil (8 Gambar)

Ini adalah Tatiana Neves Barbosa, Pelacur Yang Merakam Justin Bieber Tidur Di Brazil .
Mungkin ramai yang tak tahu lagi, minggu lepas seorang gadis dan juga mengaku dirinya pelacur telah merakam gambar dia bersama Justin Bieber yang tengah tidur. Gadis itu adalah Tita atau nama sebenar seperti di atas. Gadis itu mengaku yang dia telah dibawa oleh Justin Bieber keluar dari Kelab Malam Zax pada malam jumaat lepas. Sebenarnya Tita adalah seorang model dan juga part-time ahli bina badan. Dia juga telah memenangi Miss Bikini Wellness 2012. Tetapi menurut sumber menyatakan gadis ini bukan pelacur tetapi rakan yang lepak di rumahnya sehingga dia berjaya menyelinap masuk ke dalam bilik Justin yang tengah rehat serta merakamnya. 

Video :


 Gambar Tita:

18 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Nama asal dia mek tina nerbes berbogel..

Anonymous said... Best Blogger Tips

anuwar punya chinadoll xnak post ke min??

P.Preity Petry said... Best Blogger Tips

Mesti mahal...... :(

Anonymous said... Best Blogger Tips

macam indon jer...

Norfarah Aziella said... Best Blogger Tips

bodoh tol minah ni..pelacur sangap muka cam babi..bapak dia dulu stim konek bangla tapi bangla x layan jadi bapak dia rogol babi..anon atas ni adalah anak babi yg kena rogol tu..hargghtuiihh!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Minah tas aku mroyan pe bnda ni. Klu dh lama xkne pncot kt tekak 2 jd sasau xtnt2 pasl 2. Muka cm ko seswai jd tmpt tadah air mani je.

Anonymous said... Best Blogger Tips

laa tulis mcm indon pun kena maki dgn Norfarah Aziella, kau indon ke N Aziella??

Anonymous said... Best Blogger Tips

xsgka plak yg N Aziella bleh kuar kta2 kesat cmtu.bhasa mlambgkan perbuatan.ko tu melayu.jga adab..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Norfarah Aziella xkantoi lnsung dgn ko punya google + akaun hahahaha.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

melayu yang bukan daripada kelantan adalah melayu yang tidak diiktiraf baik dari segi agama dan bangsa. tiada unsur ketamadunan islam.
cthnya: farah aziela diatas
-this is kota bharu!

Anonymous said... Best Blogger Tips

alah anon2 pn slalu ckp kesat..nk pmpn baik konon..mulut korg tu jaga baik dulu ..

-Godziella

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon atas ni bukan Godziella.. nama sebenar dia Godbabi!

Anonymous said... Best Blogger Tips

jadi rintik..rintik tantuya

Anonymous said... Best Blogger Tips

rintik abah kau!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kelintik mak ko payau

far away Tj said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
far away Tj said... Best Blogger Tips

aku org bernama norfarah..so, org yg kat atas tu bukan aku..dy just set my name and set url to my google account..aku igt kn dy hack..tp just link to my profile...sbb nama id aku lain..i hope admin boleh x..remove name and url function?

Anonymous said... Best Blogger Tips

norfarah azila... jom try ngan aku nak... far away TJ kau pun boleh tahan...
-ninja

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...