Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 13 November 2013

WTF : Fernanda Paes, Gadis Crush Baru Justin Bieber Dan Look-A-Like Selena Gomez (10 Gambar)

Fernanda Paes, Gadis Yang Mencairkan Hati Justin Bieber Dan Look-A-Like Selena Gomez.
Gadis ini dikatakan crush terkini Justin Bieber di Brazil kerana kelihatan seperti bekas kekasihnya Selena Gomez. Gadis itu adalah Fernanda Paes. Justin Bieber terjumpa dia di Kelab malam Zax dan memberitahu pengurusnya yang dia inginkan Fernanda bersamanya pada malam itu. Alasannya adalah kerana dia kelihatan seperti Selena Gomez. Tetapi akhirnya dia bawa pula gadis untuk kembali ke rumah sewanya di Brazil. 
p/s: Ini adalah gadis yang dilaporkan telah meniduri bersama Justin Bieber : link
Jadi adakah Fernanda seiras Selena Gomez?

13 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Selena Gomez cute lagi...
Nie mcm slut jea..
Sorry...
Just my 2cent...

Anonymous said... Best Blogger Tips

kimak anon atas ni muka cam macibai ada hati nak kata awek ni mcm slut!
kepala bapak kau slut!

Anonymous said... Best Blogger Tips

macam nazmi faiz je..nazmi faiz si bapuk malaya...

P.Preity Petry said... Best Blogger Tips

lucky boy

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh kau ni! lucky apa kapir ahli neraka jahanam ni!

Anonymous said... Best Blogger Tips

sekali JB masuk islam..apedehal

Anonymous said... Best Blogger Tips

Comei g awek kelate.. Klu jb dtng kelate mst xnk blik..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ketet dia lebih besa dari selena..

Anonymous said... Best Blogger Tips

tek dia lagi besar la der...

Anonymous said... Best Blogger Tips

tek pek , tek pek..tu je la tau sebut

Anonymous said... Best Blogger Tips

ekcik dulu mak dia selalu lap muka dia dgn pek mak dia

Anonymous said... Best Blogger Tips

Haha

fairuz said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...