Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 12 November 2013

Serius : Girls' Generation Jessica Cedera Semasa Berada Di Lapangan Terbang Hong Kong (3 Gambar)

Girls' Generation Jessica Cedera Semasa Berada Di Lapangan Terbang Hong Kong.
Artis K-pop ini dalam perjalanan untuk masuk ke pintu pelepasan, tiba-tiba dia ditolak oleh seorang pengawal keselamatan di kawasan itu. Jessica terdampar di atas lantai sebelum diangkat oleh pengurusnya. Tak ada orang tahu kenapa pengawal itu mengambil tindakan sedemikian. Menurut salah satu sumber, pengawal itu menyatakan yang dia salah tolak dan ingat Jessica adalah peminat. 

20 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahhahaha..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Zakar lembik atau mudah layu ketika bersama amat dibenci wanita.
Bayangkan ketika asyik bercumbu, bila hendak berdayung zakar
kembali layu. Malu beb. Antara punca zakar layu adalah masalah
pengaliran darah dizakar, kepenatan atau tiada mood.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Antara ritual mereka setiap hari ialah bermain muzik atau ‘jamming’ lagu berentak rock menjelang masuk waktu Maghrib dan menyanyi lagu yang liriknya memuja ketua kumpulan dikenali sebagai ‘Tuhan Harun’.
Apabila azan berkumandang, pengikut ajaran sesat Tuhan Harun itu semakin rancak mengalunkan muzik keras sambil terlompat-lompat menyanyi serta menari.
Untuk rekod, pada 24 April lalu, Harun didakwa di Mahkamah Syariah Kuantan atas 11 pertuduhan termasuk menyebarkan ajaran sesat dan menghina agama Islam dengan mengaku sebagai Tuhan.

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon atas ni sesat pengikut ajaran tuhan harun! pi mampos la kau syaitan!

Anonymous said... Best Blogger Tips

naharom

Anonymous said... Best Blogger Tips

apa kaitan ni? apa kaitan nih?

sian jessica! SONE!

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon atas ni patut memantat je ngan Harun die tu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Zakar paling power ,keras,panjang dan besar sudah semestinya milik abang Afrika..terkencing pompuan beb!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

apa kelucahan ni semua..

Anonymous said... Best Blogger Tips

I nina and I ngaku pnh kne jolok dgn btg abg afrika..damn koyak pantat i..im chinese girl..

Anonymous said... Best Blogger Tips

babi mane atas aku ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni petanda kepop nak mampos dah

Anonymous said... Best Blogger Tips

kepop mampos ganti dgn karipop mak kau tembun!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Org korea orgnal suma huduh2. Org mlysia bodoh tertpu sb korea suma plstk surgri je.apa dbnga muka bult mata sepet . memiliki wjh lbh tua dri usia sbenar...pmpun mlysia suma buta. gadis mlysia lg cntk2 ntlaki mlysia hemsem2. Sokng la org tmptn. Korea 2 ngara kmunis tau x.

Anonymous said... Best Blogger Tips

bang, korea utara komunis bang. bukan korea selatan bang.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Utara ka sltn ka. Korea tetp korea.menangs tok hampa lam kubo.

Anonymous said... Best Blogger Tips

tok hang lahanat!

Anonymous said... Best Blogger Tips

░░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄ Bob is building an army.
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ☻/ This tank & Bob are against Google+
Il███████████████████]. /▌ Copy and Paste this all over
◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. / \ To bring back the old comment system

Anonymous said... Best Blogger Tips

Jessica-Jessica-Jessica....당신의 자비.Maksudnya,kesiannya dia..kalau Lee Hyuk-jae tahu pasal nie,mesti dia gelak2.

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau Kim Heechul tahu mesti dia maki hamun pengawal tu. :(

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...