Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 20 January 2014

WTF : Amelia Maltepe, Transgender Beragama Islam Yang Ingin Menjadi Miss World (12 Gambar)

Amelia Maltepe, Transgender Beragama Islam Yang Ingin Menjadi Miss World.
Entah apa pemikiran lelaki ini. Sepatutnya agama telah mengubah dirinya. Semoga satu hari nanti dia akan sedar dan balik ke pangkal jalan. Amelia Maltepe nama samaran untuk dirinya selepas menjadi wanita telah berniat untuk menyertai Miss World. 

25 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

paha bulu. wekkkk
-mymy

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni kalau di johor, memang siap dia kena balun kerabat

Anonymous said... Best Blogger Tips

kimak kau mymy peha kau tak bulu ke babi?

-Fauzi Juan Kerabat Pokok Nyoq

Anonymous said... Best Blogger Tips

alaaahaaiiiii......muke jantan ..

Anonymous said... Best Blogger Tips

kau suke muke jantan kan? pasal kau gay!

-Amelia Malpepet

Anonymous said... Best Blogger Tips

inilah dia si jali2......lagu nya enak lagu nya enak merdu skali.....


abg keje.......shift malam

husna farisatul aliya said... Best Blogger Tips

D mane islamnye?dala bapuk pkai seksi2 plk tu...moge d bukakn hati nye utk brtaubat.Allah Maha pengmpun dose2 bsr

Anonymous said... Best Blogger Tips

husna ? jom main jongkang-jongkit dgn abg?

-Fauzi Juan

Anonymous said... Best Blogger Tips

kocik2 jago kobau.. bilo bosar den merantau..


#abg jose AJL

Anonymous said... Best Blogger Tips

merantau abah kau!
#abg jose AJL (Abg Jubor Lembu)

Anonymous said... Best Blogger Tips

kenapa hal agama ... korang suke sangat komen melucah kat sini !? anon2 sekalian yg pkai nama x tentu pasal .. korg thu x .. setiap ape yg korang catit malaikat ade tulis .. kiri dan kt kanan korg . ? korg mungkin ingat benda ni remeh tpi tolong lah .. klu korg betul3 islam tolong prihatin .. jgn abaikn agama yg Tuhan kasi kt korang . korg sepatutnya beryukur dilahirkn islam .. harap bila komen boleh membuka hati yg bukn islam supaya respek agama islam .. insya Allah ..;")

irfan _ Nama yg makbapak aku beri .. bangga aku . Alhamdulilah ..

Anonymous said... Best Blogger Tips

kimak kau irfan! kau pun transgender bapuk pondan maknyah jugak ke lahanat?

-irfantat

husna farisatul aliya said... Best Blogger Tips

Sy stuju dgn irfan....jage bhs.jgn ckp mcm org xde agm..ckp merapu tp x de sorng yg brani wt id nme btul2..

husna farisatul aliya said... Best Blogger Tips

Totally agree wif u

Anonymous said... Best Blogger Tips

OK...alhamdulilah . moga than bukakan pintu hati sedara :-)

Anonymous said... Best Blogger Tips

belagak alim! puih! kau ingat kau ahli surga ke lahahat?

-Fauzi Juan

Anonymous said... Best Blogger Tips

sirap bandung 1.. kurang manis... ikat tepi..


-abg ngantok..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ikat tepi kat kote abg?

-Fauzi Juan

Anonymous said... Best Blogger Tips

jana pendapatan anda sehingga 300USD sehari..!!
hanya dengan 1 klik sahaja, anda akan tahu caranya..
percayalah..!!
http://stayreward.com/index.php?share=66364

Anonymous said... Best Blogger Tips

mmg aku bukn ahli syurga .. aku x berlagak alim pun just cuma nk nasihatkn korg .. yg dah terpesong jauh .. ingt ayat tu elok sgt kew .. ??kt mne letaknya malu korang pun aku x tau .. mgkin masa dah mati .. Tuhan hakimi baru nk nyesal kan ..

Anonymous said... Best Blogger Tips

copy, paste link ni kalau nk duit...
http://stayreward.com/index.php?share=68800

Anonymous said... Best Blogger Tips

dia ni bukan islam bodoh...xde maknanya tajuk trangender islam tukar jantina....tajuk ptt jantan celako tukar pelir jd tut tut...mana mungkin org islam mcm ni....dh besar pun bodo

Anonymous said... Best Blogger Tips

baru tau anon kat sini suma bodo? .. kecuali aku!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Cita-cita Fauzi Juan tu... nak pergi Thai potong kotey tapi duit tak cukup.. terpaksa hisap batang di lorong gelap
-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

Fauzi Juan, kalo aku jumpa kau, aku potong kotey kau dan sumbat dalam dubor kau!
Sial babi Fauzi Juan!
-ameba

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...