Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 12 November 2013

WTF : Ratu Pondan Malaysia Menang "Most Talented Queen" Di Pertandingan Ratu Mak Nyah (5 Gambar)


PERTANDINGAN ratu cantik dunia bagi golongan pondan atau maknyah,  Miss International Queen 2013 merupakan acara yang paling ditunggu-tunggu oleh golongan ‘tersebut’ setiap tahun.

Ini kerana ia menghimpunkan ‘jelitawan-jelitawan’ dari seluruh dunia bagi memilih siapakah yang paling layak dinobatkan pondan paling cantik bagi beberapa kategori yang dipertandingkan.

Untuk itu, setiap negara akan menghantar ‘wakil mereka’  bagi merebut kejuaraan.
Hadiah utama adalah wang tunai BAHT300,000, sebentuk tiara dan pakej pembedahan plastik percuma di Bangkok.

Tahun ini pertandingan dilangsungkan di Pattaya, Thailand. Untuk tahun ini juga, ‘negara kita’ menghantar ‘dua wakilnya’ iaitu Nur Sajat Fariz dan Patricia ‘Asyeera’ Wong.
 

Yang pastinya, daripada 24 peserta (dari 17 negara yang bertanding), Nur Sajat telah diangkat sebulat suara oleh juri menjuarai kategori MOST TALENTED (paling berbakat).

Berikut adalah gambar-gambar Nur Sajat ketika pertandingan tersebut


Sumber : Here

22 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Mekap je tebal.. Dasar pondan goblok..

Hana Mia said... Best Blogger Tips

orang pun boley konfius

Anonymous said... Best Blogger Tips

hana mia kedengki..

Anonymous said... Best Blogger Tips

i love u nur sajat...cun sangat....fapfapfap....korang jgan sentuh nur sajat aku!!

P.Preity Petry said... Best Blogger Tips

Hairan, apasal peserta Korea Selatan tak menang? Conpius...conpius

Sue Shaari said... Best Blogger Tips

Mudahan dpt petunjuk dn hidayah

Anonymous said... Best Blogger Tips

gmbr last pn bapok ke? kesian bf dia xdpt asli

Anonymous said... Best Blogger Tips

kau kesian kat bf dia.. kau tadah la lubang jubor sebagai ganti!

Anonymous said... Best Blogger Tips

kimak korea selatan patut menang. dah macam artis kepop

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hana mia sakit ati sb dia xlawa cm bapuk 2.wlpun bmekap tebal muka mia msh buruk, wlpun pg salon kcntkan muka mia msh buruk, wlpn gna susuk mia msh buruk. MOhn mia flush muka dlm jmban, 2 pun klu jambn 2 xmletop...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kemaluan h.mia berbau pisang goreng

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin bodo. biarkan blog ni jadi tempat komen sampah

Anonymous said... Best Blogger Tips

tahun depan anta la yg paling gemooks sekali...

Anonymous said... Best Blogger Tips

RP 24 Paling horror sekali...hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin bodoh..kantoi copy paste..edit la dulu..pastu bru bg tau sumber..amek terus je..

Anonymous said... Best Blogger Tips

pakwe nur sajat tu peserta mari menari yg bininya polis, dia askar. anak dah satu. dia ceraikan bini dia sebab nak ikut nur sajat.

Anonymous said... Best Blogger Tips

ramai ker pondan kat KL ?????

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ramai sngt. Tpi bila tgkp tgk ic majoriti from kelate.pe nk jd mat2kelate skunk

Anonymous said... Best Blogger Tips

hensem dan mantap balak dia.. haishhh

Anonymous said... Best Blogger Tips

mak nyah ni anak babi msa bapak mrk fuck dl mak nyer period so main la blkg so bl dpt anak mcm ni laa..sial bapok ni patutu tembak bg mampus jer..

Anonymous said... Best Blogger Tips

WTF : 17 GAMBAR BUDAK SMKA KANTOI BEROMEN! [18SX]

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ko tembak la . Pastu ko masuk jail . Bg jantan2 dlm jail tu pakukan lubang taik ko baruahh.. Baru sesuai muka hidung ko .

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...