Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 19 October 2013

WTF : Yes..Akhirnya Dapat Teruna Dia, Fuhh..Selesa (Gambar)

Tanpa segan silu seorang perempuan bawah umur dengan selambanya memuat naikkan gambar dia dengan kekasihnya yang baru sahaja selesai berzina dengan status kontroversi

"YESS AKHIRNYA DAPAT TERUNA DIA. FUHH SELESA ^^)"

Apa nak jadi dengan budak-budak sekarang ini? Semakin hari semakin rosak. Pendedahan internet yang tidak terkawal mungkin mendorong mereka ke arah gejala maksiat.


Sumber : Here

35 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh

Adam Azra said... Best Blogger Tips

bangang

Anonymous said... Best Blogger Tips

this girl, pasni..leh try test dak ni..https://www.facebook.com/adekk12

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh tongong anon 3 ekor lahanat ni kepala hotak korang pikir sex mcm kimak!
ni semua troll la bangang!
ulang suara! troll! bukan betul!
kepala bapak kau!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anon 23:52 ko budak tu ke?? lain mcm je maki. hahaha
hbs page budak tu kena bash

Anonymous said... Best Blogger Tips

apa bangang like status sendiri hahaa bodoh

Anonymous said... Best Blogger Tips

Jgn xtau bdk pmpun 2 adk anon 23:52. Kluarganya tlalu aib.. SEcara automati mak lu seekor tambi

Anonymous said... Best Blogger Tips

Assalamualaikum semua. Kalian bacalah sendiri luahan hati daripada seorang pembaca karya *Mohd Helmi Ahmad*. Saya sama sekali tidak menyangka bahawa ada pembaca seperti saudari maya ini. Selama ini saya tertanya-tanya juga, setelah sekian lama dan sebanyak-banyak karya yang saya tulis, ada ke orang baca karya saya baik cerpen, puisi, artikel yang disiarkan di media cetak? Adakah saya ini syok sendiri? Akhirnya, terjawab juga. Terima kasih saya ucapkan kepada saudari maya dan kalian yang lain juga yang tidak jemu membaca karya saya. Insya-Allah, saya akan cuba menulis dengan seb... more »

Anonymous said... Best Blogger Tips

Serah tubuh bayar tambang teksi

Kuala Lumpur: Maruah diri sebagai bayaran tambang teksi. Itu yang terjadi kepada seorang pelancong dari Vietnam yang tergadai maruah dirinya selepas gagal membayar tambang teksi, kelmarin.

Dalam kejadian kira-kira jam 11.50 malam itu, mangsa berusia 38 tahun datang ke negara ini untuk melancong selama seminggu sebelum mengambil keputusan melawat kakaknya yang tinggal di Jalan Mega Mendung, Taman OUG.

Sumber polis berkata, mangsa yang menaiki teksi di Jalan Kuchai Lama itu meminta dihantar ke rumah kakaknya malangnya pemandu teksi itu membawanya ke tempat lain sebelum meminta bayaran RM150 sebagai tambang.

Menurutnya, mangsa yang hanya ada RM50 ketika itu meminta pemandu teksi terbabit menghantarnya ke rumah kakaknya dulu dan akan membayar wang selebihnya selepas itu.

“Namun, lelaki itu melencong ke kawasan lain sebelum berhenti di kawasan gelap dan menyatakan mangsa perlu membayar tambang istimewa jika mahu pulang ke rumah kakaknya,” katanya.

Katanya, mangsa yang ketakutan menyerahkan AS$500 (RM1,500) namun lelaki itu yang masih tidak berpuas hati merampas pula telefon bimbit mangsa.

Beliau berkata, tidak cukup dengan itu, mangsa yang duduk di tempat duduk penumpang hadapan dipaksa melayan nafsu seks pemandu teksi itu pula.

“Selepas dirogol Jesus, mangsa kemudiannya ......

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 06:21 ialah seekor bangang tak baca buku mcm lahanat!

Anonymous said... Best Blogger Tips

apa plak troll..yg hari tu pon..pompuan ni jugak FaRa aidaa II..gambar dy pki slimut xda baju dikatil gn lelaki..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni gambar dy romen gn lelaki tu
Gambar

Anonymous said... Best Blogger Tips

thanks anon 18:14 dpt gk tgok muka penzina ni.

Marou Apple Hijau said... Best Blogger Tips

aduh status macam tu

recent post : Buat Sendiri Cover Case Telefon

Anonymous said... Best Blogger Tips

bangang anon 20:27 main tuduh sukati org bezina! kau nmpk ke kepala butuh budak tu masuk mcm mak kau kain dgn bapak kau lahanat!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ko lg lancau..ingat zina tu kepala sudu je masuk dlm cawan..zija ni ada macam2 la lahabau...ko pndg pompuan x tutup aurat secara sengaja pon dikira berzina bodo..tp zina kecil..ko ckp soal2 lucah pon dikira zina...bangangbtahap gaban....lain kali belajar agama biar tggi2 sket mangkok...cakap mcm irg serupa xde agama...ckp ngan ko ni x bley guna bahasa lembut..sbb org mcm ko ni mmg kaki celaka x pham2 n xkn ngaku buat silap +++ x reti nk ckp bebaik..k lahabau..ade akal lu pikir or studi agama tggi sket..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anon 23:37 kmen pun mrapu.. Cm org xda agama. Asal zina je main zina n tgk mak n bpak dia bjimak pun dia ckp ngah zina. Apa tu zina pun xtau.. Alo tambi. Lu xtau jgn nk kmen mrapu. Nti lu rakam bpk lu jimak ngn mak lu. Lu upload tlis tajuk adakah bpaku bzina ngn makku..sememanya ko adalah sekor pongkeyis(pig+monkey+iblis)..

Anonymous said... Best Blogger Tips

org lain berzina orang lain bercakaran. kesian

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku pun teruna lagi. Rela untuk didermakan.

Anonymous said... Best Blogger Tips

pelir ko

Anonymous said... Best Blogger Tips

budak johor nih..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Abah ko wat psetubuhan haram. Ksian

Anonymous said... Best Blogger Tips

abah kau tak bersetubuh sbb kematian pucuk!
kau anak siapa?

Anonymous said... Best Blogger Tips

org yg tuduh org lain bezina tanpa bawak 4 saksi adalah ahli neraka jahanam!
pi mampos kau anon 00:32 dgn 07:43 kau kena bakar baru padan muka kau lahanat!

Anonymous said... Best Blogger Tips

kesian, budak baru dapat batang, macam tulah!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Lihat gambar dirakamkan oleh akhbar Sinar Harian, persiapan membawa jenazah pulang ke Kerdau, Temerloh untuk dikebumikan. Hati ayah dan ibu manakah tidak tersentuh melihat sekujur mayat anak dipulangkan ke pangkuan mereka dalam keadaan sebegitu? Jika pihak pentadbiran PLKN disaman atau keluarga diberikan pampasan jutaan ringgit sekalipun, nyawa anak mereka tidak akan dapat dikembalikan semula.


Mungkin sebilangan individu terbabit dengan PLKN berkata, bukan semua kes kematian pelatih membabitkan kes jenayah.


Ya, benar tetapi biarpun kes dianggap terpencil, kehilangan nyawa pelatih tetap satu fakta tidak mampu disangkal. Jika tidak terkena batang hidung sendiri, barangkali tiada impaknya kepada keluarga. Berat

Anonymous said... Best Blogger Tips

tuduh apenye, sdiri buka aib, cuba ko bg mak bapak ko gmbr cmtu, tgk dia pk zina xzina phuiii

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoj tak paham definisi zina anon bangang ni!
patut la bahasa mcm sial!

Anonymous said... Best Blogger Tips

pompuan tu jolok lubang laki tu ke sebb dpt teruna dia?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Budak aidaa bengap ni banyak pulak bagi comment kat sini sbgai anonymous.
Sendiri bodoh update status dgn bahasa mcm tu, then status available to public viewing, padan muka la buka aib sendiri.

Btw profile FB dia siap publish hp no tu...public view. "Bijak" punya budak...kalau tak bukda laki2 gatal call sbb "nak barang", atau jabatan agama ke....

Btw pelaku zina kalau dah mengaku walaupun secara bahasa kiasan, tak perlu 4 saksi. Sendiri mengaku kan? Go troll and fool yourself.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aidaa aka anon 19 oct 23:52, lu mau jadi Vivian Lee and Alvin Tan version melayu ke? Bgslah tu, I am sure yr parents will be so 'proud'...google nama anak, nampak post FB mcm tutt....

Anonymous said... Best Blogger Tips

comel gak budak pompuan nih....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Jom tengok citer 'Tanah Kubur' kat astro oasis.

Anonymous said... Best Blogger Tips

indahnye bahasa islam.. pukimak lah,jolok lubang lah,pantat lah.kepala abah lah .oh lupe pulak..islam itu indah?

callmesickboy said... Best Blogger Tips

Dah2 la Tu.tuan punya blog nie,minta tlg anda buang gmbr si fara nie..dia nie dh brubah tau tak?dh nikah,Tu semua zaman jahilliah dia..tolong tutup aib dia sikit,tak lah mkin btambah dosa dia,nnti dia blik prangai lama ssh gak..aku nie kesian je tngok suami dia,ngn ank2 dia..so tolong tutup la k..biar la Allah yg mengadili dia,Kita tak layak

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...