Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 15 October 2013

Serius : Pengantin Wanita Terpaksa Tunggu 7 Tahun Untuk Berkahwin Kerana.... (10 Gambar)

Pengantin Wanita Terpaksa Tunggu 7 Tahun Untuk Berkahwin Kerana....  
 Gadis 26 tahun, Kristy Thomson dari UK terpaksa tunggu tujuh tahun untuk berkahwin kerana dia malu akan berat badannya. Jadi dia berusaha untuk mengurangkan beratnya dalam tujuh tahun itu dan akhirnya dia berjaya melangsungkan perkahwinannya.

17 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

kan best sume pmpn camni, ni kalau gemuk redha je xnk berusaha phuii

Anonymous said... Best Blogger Tips

Lpas 7ari kmbli gemuk...bangnon kunyit

Anonymous said... Best Blogger Tips

2 la ko pg cri bini gemuk sape suh... Mlm2 xble lambung smpai cucur atap...ko adalah seekor tambi..redha jela

Anonymous said... Best Blogger Tips

suruh bapak kau lambong mak kau lahanat!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hahaha ble x aku tiru stail ko lmbung adk pmpun ko ..haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

Inilah namanya cinta sejati. Orang kita, gemuk atau yang slim, duk jual muka di Facebook. Tangkap gambar sendiri, pastu post di Facebook. Siap posing dan dapat free dosa selagi gambar masih di Facebook setiap kali mata lelaki melihat gambar dia orang. Minah salleh ni, buat kerana lelaki dia. Kalau kita guna niat baik cara ini dan gunakan untuk kebaikan, maka gadis Melayu perlu jaga penampilan dan maruah semata-mata untuk suami mereka kelak.

Anonymous said... Best Blogger Tips

sakit gigi aku dowh.....makan daging korban td.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anon untung ko dapat makan juga daging korban even sakit gigi.Aku lagi lah daging pun tak boleh makan.tahniah anon.Slamat Hari Raya Aidil Adha

Anonymous said... Best Blogger Tips

tongong punya post sapa pecaya memang bangang la!
sebenarnya sblm kawin dia kurus. lepas kawin dia gemuk!
sama mcm mak anon atas aku ni! mak dia gemok cam badak hippo!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Abh ko tlalu pcye.. Klu abh tongong ank dia automatik bahalol

Anonymous said... Best Blogger Tips

apa cite anon atas ni mcm bangang tak faham org lain tulis apa?

Anonymous said... Best Blogger Tips

apabila sekawan anon budak sekolah beragama islam keturunan memberi komen... :) :) :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 08:38! kepala bapak kau macibai!

Anonymous said... Best Blogger Tips

tuh namanya cinta sejati..nie tak,,bila kahwin tyme muda bergetah,slim mcm model..bila berumur,anak satu pasukan bola sepak,,,badan dh gemuk gedempong..mula la menggatal nk cari lain..pucuk muda

Anonymous said... Best Blogger Tips

klau lelaki nak perempuan yg cun slim walaupun dah beranak pinak, yg lelaki lps beranak pinak cam harem....boroi kepala dah botak.....xsedar.....terima lah seadanya semua akan berubah.....yg muda akan tua....

Anonymous said... Best Blogger Tips

klau cantik setara mana pun...klau si lelaki nak cari yg lain tetap cari lumrah manusia dan kehidupan.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymoussetuju bro..pastu mengeluh badan gemuk la ape..dgn harapan lemak tu gugur kalau mengeluh..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...