Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 15 October 2013

Serius : Nicole Kidman Masih Kelihatan Menawan Walaupun Selepas 20 Tahun (20 Gambar)

Nicole Kidman Masih Kelihatan Menawan Walaupun Selepas 20 Tahun.
Walaupun dah berpuluh tahun dalam industri lakonan, dia masih kelihatan sangat cantik dan menawan seperti dulu. 

Gambar di bawah adalah dalam urutan dari tahun 1993 - 2013:

17 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

dahi luas sgt, sedap starlight sekali dua

Anonymous said... Best Blogger Tips

Pmjam sari dua cntk gak.. Org tasaku gay antigadis..bangnon kunyit

Anonymous said... Best Blogger Tips

Leleh pusy i...
=mira tanjung LaNsat*

Anonymous said... Best Blogger Tips

kimak kau mira!

ahmad_nazarbayev said... Best Blogger Tips

mungkin dia mengamalkan minum air suami...

Al-Yousry said... Best Blogger Tips

Nicole Kidman memang cantik dari dulu lagi. Saya pernah baca artikel mengenainya, dia seorang yang amat peramah dan low profile. Sayang sekali dia berpisah dengan Tom Cruise suatu masa dahulu.

Apa pun, yang harus kekal jelita adalah hati dan iman kita. Berbaik bersangka mahupun akhlak kita, walaupun semasa berhujah dan komen :-)

Anonymous said... Best Blogger Tips

abah kau lahanat!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Apa punyer komen serius sgt psl nikol kidman...fakta seme org da tau pon

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ko budget dia nk kt ko.. Ntah2 ko ngn marou org yg sama.. Ni bro.. blog ni rmai ksar2. Kmen mrapu2.. Klu ase xle go xpyh la join g blog adik manje ke, mushuk2 strawberike. Blog kunyit ke.. Nk join gak xpyh bce komen just tgk artcle ckp.mule dlu tgk ko cm ok. Tpi lame2. Aku tgk ko cm poyo budgt beramal soleh. Tpi aku rasa ko ngn marou pnjaja blog org yg sama.

Anonymous said... Best Blogger Tips

dah lama ak perati perangai kau..
kau tunggu sat

Anonymous said... Best Blogger Tips

sudah-sudah la komen macam ni..maki hamun..sangka buruk ...hasad dengki..setiap kata cerminan hati..dan setiap muslim cermin kepada muslim lain..kalo anda komen yang buruk,..saya juga terasa hati...adakah saya ni buruk akhlak sangat sampai orang sekeliling saya juga jadi sangat buruk pekertinya? kalo macam tu minta pada ALLAH s.w.t supaya kita tidak dijadikan seburuk-burk manusia sedangkan kita dicipta dengan sebaik2 dan semulia makhluk

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 17:45! butuh kau la!

Anonymous said... Best Blogger Tips

butuh butuh butuh butuh

Anonymous said... Best Blogger Tips

cun memang cun, tapi lubang dah longgar!

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau longgar hang tadah pungkoq la bangang!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sekali sekali korek jubur best jugak.

Anonymous said... Best Blogger Tips

meh korek jubor aku
~anon poksu kocak~

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...