Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 16 October 2013

Cool : Nissan Skyline R33 Yang Bertukar Warna Apabila Suhu Berubah (4 Gambar)


Para penjenayah pasti berminat untuk mendapatkan sebuah kereta yang di cat dengan cat sensitif haba seperti kereta Nissan Skyline R33 ini. Cat khas ini telah direka oleh sebuah bengkel di United Kingdom iaitu Auto Kandy. Cat istimewa ini boleh berubah warna apabila disiram dengan air yang menunjukkan perubahan warna kepada warna hitam. Sudah tentu ianya mudah untuk melepaskan diri selepas melakukan jenayah, hanya cari kedai cuci kereta yang berdekatan.


Sumber : Here

18 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

hotwheels bleh tukar2 kaler - remaja hensem Putrajaya

Anonymous said... Best Blogger Tips

bajet hensem mamat atas ni
#gadis cantik Alamanda

Anonymous said... Best Blogger Tips

Teknlogi jam boy landon taun 96

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ameba seekor tambi

Anonymous said... Best Blogger Tips

masa kanak2 dulu ada keta mainan boleh tukar2 kaler gak..
#remaja kacak kota damansara

Anonymous said... Best Blogger Tips

Org kota damansara mana ada kacak. Suma muka gdumbei. Lg2 bdk flat kantan. Cm mak yeh. Yg hemsem2 suma mat kelntan yg duk ctu.
:minnie adira

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ehh, mulut tu jage ye

Anonymous said... Best Blogger Tips

Mmg btol pun. Bdk kantan kbnykan org pmindhan sgrumpt. Pangai x smengah. Dh la x emsem. Kerja mls asyk men gtr bwh flat. Kcu awek2 lalu. Bdk2 kelntn kt ct2 lg hemsem2. Muka briman Je.
*hozna pangsapUri kasia

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bdk flat tanjung yg hemsem la. Balak aku 3 org kt flat tu.macho. Bdk kantan pengotor x hmsem. Kaki gam. Kt tanga pun jd bromen..-noralina esfah

Anonymous said... Best Blogger Tips

Btol 2..tringt aku jam boy london akak aku bg ms kecik2 dl..asal wrne mrah, msuk fridge jd ijau..abes bangge dh mase 2..keh3..

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku seorang gay tegar!
-poksu kocak

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ahh. Org flat gentam lg kacak. Pakwe aku slalu make up tebal tebal sbb nk nmpk kacak- syazlin amanda trisya

Anonymous said... Best Blogger Tips

org lfat gentam semua kacak mcm babi.
-pakwe syazlin amanda trisya

Anonymous said... Best Blogger Tips

saya tidak nampak sebarang kebaikan dalam menggunakan cat sebegini kepada kereta, melainkan untuk impress manusia sahaja. Namun kita boleh kagum dengan kegigihan pencipta cat ini meneroka teknologi dan ciptaan baru.
-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

nak tukar warna senang warnakan dengan kaler luna.
-Tan Sri Saiful-

Anonymous said... Best Blogger Tips

Loya buruk nmpk..

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku dah try kaler kote aku dgn kaler luna... gempak siut!
-Tan Sri Saiful-

Anonymous said... Best Blogger Tips

Terbaik msa tu....hehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...