Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Thursday, 22 August 2013

WTF : Model China Lancar Alat Permainan Seks Mengikut Bentuk Alat Kelaminnya Sendiri (4 Gambar)


Model terkenal China, Zhang Xiaoyu melancarkan alat permainan seks yang didakwanya mengikut ‘BENTUK’ alat kelaminnya sendiri! Alat itu kononnya direka mengikut ‘ukuran’  yang mampu memuaskan nafsu mereka yang selama ini menyimpan keinginan untuk berasmara dengan model terkenal ini.

Bagaimanapun ‘skalanya’ direka agak kecil dari asal bagi memudahkan ia disimpan dan dibawa ke mana-mana. Pengeluar alat permainan seks ini mendakwa produk mereka merupakan ‘satu-satunya di dunia’  yang menawarkan ‘pengalaman keghairahan empat dimensi 4D’ kepada setiap pembeli.

Mereka yang membeli alat ini akan turut dibekalkan pelincir dan gambar bogel Xiaoyu sebagai ‘aksesori tambahan’.


Sumber : Here

28 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

first..puih cina gilak

Anonymous said... Best Blogger Tips

abah kau tgh gersang. sure nak beli kemaluan ni 14 bungkus..
hidup abah kau!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bangang thp dewa.dh la muka buruk.

Anonymous said... Best Blogger Tips

muka adik pempuan kau lawa? bulih jual kemaluan plastik dia.. aku nak beli 14 bungkus!

Secret_Admirer said... Best Blogger Tips

fuh...

Anonymous said... Best Blogger Tips

puak kiassu ni memang begini....hidup bertuhankan hawa nafsu....

Anonymous said... Best Blogger Tips

asyik abah je kau ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

Blog ni kene tukar name'korang bangang giler!!!'

Anonymous said... Best Blogger Tips

sekor2 prgai cam babi..

Anonymous said... Best Blogger Tips

prangai babi mcm kau

gaban power said... Best Blogger Tips

Perghh...

gaban power said... Best Blogger Tips

Perghh...

gaban power said... Best Blogger Tips

Perghh...

Anonymous said... Best Blogger Tips

abah kau stress giler

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

tu baru model china tu, belum model russia punya lagi

Anonymous said... Best Blogger Tips

gaban power adalah seekor bangang!

Anonymous said... Best Blogger Tips

poksu kocak mesti beli ini barang

~anon pok su kocak~

Wise Guy said... Best Blogger Tips

Macam2...dunia oh dunia

Anonymous said... Best Blogger Tips

poksu kocak ... kocak dlm toilet dah la poksu

Anonymous said... Best Blogger Tips

nama alat ni, Flesh light, aku ada satu kat rumah, kalau pergi outstation, mesti kena ada, takut, tak tahan godaan pelacur kat luar sana.

Anonymous said... Best Blogger Tips

ko beli mane duh natang flash light tu..ak tau2 je..x tau plak ade jual malaysia nie...

Marou Apple Hijau said... Best Blogger Tips

oh tidak!


Entry Baru Update : Apabila Ulat Menjadi Super The Avengers

shue liena said... Best Blogger Tips

mcm2 Hal...

Anonymous said... Best Blogger Tips

mana bulu cina pasti berbulu tebal

Anonymous said... Best Blogger Tips

bulu mak kau tebal!
abah cina!

Anonymous said... Best Blogger Tips

tebal kau!
eh cina kau!
eh

Anonymous said... Best Blogger Tips

fuiyoooooooo!!!!! mmmm

bagas susilo said... Best Blogger Tips

numpang jual alat bantu sex untuk pasutri
http://anekamainandawasa.blogspot.com

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...