Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 19 August 2013

Serius : Rutin Harian Lindsay Lohan Di Tandas (3 Gambar)

Rutin Harian Lindsay Lohan Di Tandas.
Mula-mula berus gigi, kemudian ambil dan hisap rokok.


13 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1stttt... aku di putrajaya

Anonymous said... Best Blogger Tips

SATURDAY, 17 AUGUST 13

Ketika ini seluruh umat islam didunia menumpu perhatian pada krisis di Mesir dan Syria...tetapi sedarkah kita bahawa ini ada episod terakhir permainan Dajjal sebelum beliau membuka Fasa berikutnya...Tahukah anda,sasaran yang mereka idamkan bukanlah Palestin....sebaliknya MEKKAH dan MADINAH....dan Tahukah anda MEKAH dan MADINAH kini telah dikepung secara sistematik oleh Zionis (Israel)dan sekutunya Syiah (Iran)......bermula dengan;

-TURKI Uthmaniyah yang ditumbangkan dan Jatuh ketangan Puak Sekular Ekstreme,walaupun kini diperintah Pemimpin "Islamik" Erdogan,Hakikatnya beliau hanyalah Puppet yang hanya bersuara tapi tidak bertindak kerana dikekang Pengikut Setia Attaturk.

-PALESTIN yang sebelum itu makmur dibawah pemerintahan Uthmaniyah ditawan mudah puak kufar sebelum diserahkan pada Zionis.

-IRAQ satu2nya negara yang lantang mempertahankan Palestin secara ketenteraan diceroboh dan diranapkan,USA dan negara Salib dan Bantuan sulit dari Syiah (IRAN).

- AFGHANISTAN negara mundur yang memiliki hasil bumi paling kaya didunia dirampas oleh USA hasil bantuan Syiah (IRAN) dan segala hasil buminya disalur pada Zionis (Israel).- LIBYA pimpinan Ghadaffi merupakan musuh ketat Negara Salib dijadikan bahan Eksperimen untuk mencetuskan "Arab Spring"...Rakyatnya dihasut untuk "BANGKIT"...dibantu dengan "Bersungguh2" oleh Tentera Salib (NATO).

-SYRIA adalah sasaran sebenar Operasi Arab Spring yang dirancang Zionis kerana sudah tertulis dalam kitab2 lama Yahudi bahawa Syria adalah medan perang Armageddon melibatkan Mesiah(Dajjal) dan Al-Mahdi.

-MESIR walaupun "DISERAHKAN" kepada Dr Morsi dari Ikhwanul Muslimin,kemudian dirampas semula oleh Tentera Firaun moden pimpinan Syiah dan Zionis bertujuan menimbulkan kemarahan tak terhingga Umat Islam supaya tercetusnya Armageddon dengan segera.

LIHATLAH...DIPETA,,,SEMUA NEGARA DISEKELILING MEKAH DAN MADINAH TELAH DITAWAN DENGAN SISTEMATIK......Diakhir Zaman juga sudah tertulis dalam hadis bahawa Tempat Suci umat Islam iaitu KAABAH akan diruntuhkan oleh LELAKI dari HABSYAH diberi kepercayaan memerintah Rom.......

SIAPA LELAKI HABSYAH INI.? Semua sedia Maklum...ROM dizaman moden sekarang sudah berhijrah dan kini dikenali sebagai USA melalui sejarah panjangnya.....dan satu-satunya lelaki Habsyah(kulit Hitam) yang memerintah ialah Presiden terkini mereka iaitu BARRACK OBAMA.....Ciri-ciri Obama juga mirip seperti yang digambarkan Rasulullah mengenai lelaki Habsyah yang meruntuhkan Kaabah melalui Hadis Riwayat Al-Bukhari dan At-Tabrani:
DI ANTARA TANDA-TANDA AKHIR ZAMAN IALAH BILA MASA KAABAH AKAN DIRUNTUHKAN DAN PELAKUNYA SEORANG LELAKI BERKETURUNAN HABSYAH YANG DILANTIK MENJADI PEMERINTAH ROMAN.SUBHANALLAH...KITA SEMAKIN HAMPIR......!!!.

Anonymous said... Best Blogger Tips

-MALAYSIA anak muda dihasut supaya memberontak meruntuhkan kerajaan sedia ada untuk membina kerajaan sekular pro-zionis dibawah pimpinan perdana menteri Anuwar Gaytua al-Juburit dan timbalannya Ambigay.

Anonymous said... Best Blogger Tips

diam la ko macai.

Marou Apple Hijau said... Best Blogger Tips

gosok gigi tak nak bagi kuning kot


Entry Baru Update 3saat Lalu : Lebih Besar Lebih Bagus

Anonymous said... Best Blogger Tips

GAYTUA Al-Juburit pemimpin sekular kat malaysia!

jack ham said... Best Blogger Tips

COMOLOT SEDAP..

Anonymous said... Best Blogger Tips

kegilaan babi apakah setan yg komen kt sini,.pening poksu kocak

Anonymous said... Best Blogger Tips

rumah dia ada bnyak bela ikan lohan...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Abah kau senyap je....bosan la tu abah kau!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

bela ikan lohan abah kau? bangang tak reti baca blog jgn baca lahanat!

Arena-Motosikal said... Best Blogger Tips

http://arena-motosikal.blogspot.com/

Anonymous said... Best Blogger Tips

Teruknya pemikiran dan bahasa orang2 melayu ni... Mencarut memaki menghina adalah sifat melayu yang paling ketara..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...