Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 19 August 2013

Kreatif : Resipi Terkini - Burger Versi Mi Ramen Oleh Keizo Shimamoto (8 Gambar)

Resipi Terkini - Burger Versi Mi Ramen Oleh Keizo Shimamoto.
Makanan yang menjadi kegilaan orang New York pada masa terdekat ini adalah burger Ramen ini. Burger ini menjadikan Mi Ramen sebagai rotinya. 


10 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

perhh....

Anonymous said... Best Blogger Tips

SATURDAY, 17 AUGUST 13

Ketika ini seluruh umat islam didunia menumpu perhatian pada krisis di Mesir dan Syria...tetapi sedarkah kita bahawa ini ada episod terakhir permainan Dajjal sebelum beliau membuka Fasa berikutnya...Tahukah anda,sasaran yang mereka idamkan bukanlah Palestin....sebaliknya MEKKAH dan MADINAH....dan Tahukah anda MEKAH dan MADINAH kini telah dikepung secara sistematik oleh Zionis (Israel)dan sekutunya Syiah (Iran)......bermula dengan;

-TURKI Uthmaniyah yang ditumbangkan dan Jatuh ketangan Puak Sekular Ekstreme,walaupun kini diperintah Pemimpin "Islamik" Erdogan,Hakikatnya beliau hanyalah Puppet yang hanya bersuara tapi tidak bertindak kerana dikekang Pengikut Setia Attaturk.

-PALESTIN yang sebelum itu makmur dibawah pemerintahan Uthmaniyah ditawan mudah puak kufar sebelum diserahkan pada Zionis.

-IRAQ satu2nya negara yang lantang mempertahankan Palestin secara ketenteraan diceroboh dan diranapkan,USA dan negara Salib dan Bantuan sulit dari Syiah (IRAN).

- AFGHANISTAN negara mundur yang memiliki hasil bumi paling kaya didunia dirampas oleh USA hasil bantuan Syiah (IRAN) dan segala hasil buminya disalur pada Zionis (Israel).- LIBYA pimpinan Ghadaffi merupakan musuh ketat Negara Salib dijadikan bahan Eksperimen untuk mencetuskan "Arab Spring"...Rakyatnya dihasut untuk "BANGKIT"...dibantu dengan "Bersungguh2" oleh Tentera Salib (NATO).

-SYRIA adalah sasaran sebenar Operasi Arab Spring yang dirancang Zionis kerana sudah tertulis dalam kitab2 lama Yahudi bahawa Syria adalah medan perang Armageddon melibatkan Mesiah(Dajjal) dan Al-Mahdi.

-MESIR walaupun "DISERAHKAN" kepada Dr Morsi dari Ikhwanul Muslimin,kemudian dirampas semula oleh Tentera Firaun moden pimpinan Syiah dan Zionis bertujuan menimbulkan kemarahan tak terhingga Umat Islam supaya tercetusnya Armageddon dengan segera.

LIHATLAH...DIPETA,,,SEMUA NEGARA DISEKELILING MEKAH DAN MADINAH TELAH DITAWAN DENGAN SISTEMATIK......Diakhir Zaman juga sudah tertulis dalam hadis bahawa Tempat Suci umat Islam iaitu KAABAH akan diruntuhkan oleh LELAKI dari HABSYAH diberi kepercayaan memerintah Rom.......

SIAPA LELAKI HABSYAH INI.? Semua sedia Maklum...ROM dizaman moden sekarang sudah berhijrah dan kini dikenali sebagai USA melalui sejarah panjangnya.....dan satu-satunya lelaki Habsyah(kulit Hitam) yang memerintah ialah Presiden terkini mereka iaitu BARRACK OBAMA.....Ciri-ciri Obama juga mirip seperti yang digambarkan Rasulullah mengenai lelaki Habsyah yang meruntuhkan Kaabah melalui Hadis Riwayat Al-Bukhari dan At-Tabrani:
DI ANTARA TANDA-TANDA AKHIR ZAMAN IALAH BILA MASA KAABAH AKAN DIRUNTUHKAN DAN PELAKUNYA SEORANG LELAKI BERKETURUNAN HABSYAH YANG DILANTIK MENJADI PEMERINTAH ROMAN.SUBHANALLAH...KITA SEMAKIN HAMPIR......!!!.

Anonymous said... Best Blogger Tips

-MALAYSIA anak muda dihasut supaya memberontak meruntuhkan kerajaan sedia ada untuk membina kerajaan sekular pro-zionis dibawah pimpinan perdana menteri Anuwar Gaytua al-Juburit dan timbalannya Ambigay.

Anonymous said... Best Blogger Tips

macam murtabak megi jerk..

Marou Apple Hijau said... Best Blogger Tips

sedap?


Entry Baru Update 3saat Lalu : Lebih Besar Lebih Bagus

jack ham said... Best Blogger Tips

MESTI KT MALAYSIA ORG TIRUUU...AHAHAHA

Anonymous said... Best Blogger Tips

dy masak gn plastik skali??

Anonymous said... Best Blogger Tips

plastik abah kau? bodo betul takkan dia nak tunjuk A-Z? tak reti ke? mohon jgn bangang!

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon ats ni...ABAH KAU!!!!PUNDEK MONEK!!!AMMA LUU SUUUUTEK!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

jack ham pukimak..phuii

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...