Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 28 May 2013

WTF : Remaja China Dikecam Conteng Dinding Tokong Berusia 3,500 Tahun Di Mesir (4 Gambar)

Remaja China Dikecam Conteng Dinding Tokong Berusia 3,500 Tahun Di Mesir.
Remaja China berusia 15 Tahun ini telah ditangkap menconteng dinding Tokong yang Berusia 3,500 Tahun di Mesir. Insiden ini berlaku beberapa hari selepas kerajaan China mengecam rakyatnya yang berkelakuan tidak senonoh di luar negara serta menjatuhkan maruah negara. Balik ke cerita tadi, remaja itu menulis 'Ding Jinhao was here' pada dinding tokong itu. Ibu Bapanya cuba membuang tulisan itu tetapi tidak berjaya. Disebabkan insiden itu, ibu bapanya terpaksa memohon maaf kepada Mesir dan China secara terbuka di khalayak orang ramai. 

16 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

nak royi?

Carlos Santiago said... Best Blogger Tips

lepas ni budak tu jadi bahan kajian sejarah. 100tahun lagi ahli sejarah bingung, siapakah DING.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Xnak royi.nak terajang muka jack ham anak anjing pukimak babi
-anon changlun-

Anonymous said... Best Blogger Tips

last gambar macam di london saja...sebab ada tower of london...bukan di mesir..

Anonymous said... Best Blogger Tips

mesti cina DAP buat

Anonymous said... Best Blogger Tips

byk sgt mkn bisjut!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

nak bisjut?

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahaha..anon2 blog serius dh msuk sini plak..nk bisjut..?

Anonymous said... Best Blogger Tips

First .. hahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku nana jes tempat ke 10 ini kali.

jack ham said... Best Blogger Tips

anon changlun...gay tua bodoh...ahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

Jack Ham jilat bontot cina hahahaha...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Jack ham jilat bontot cina teselit bulu bontot celah gigi.babi pundeks
-anon changlun

Yusri said... Best Blogger Tips

Inilah dia komen-komen orang Melayu di Malaysia. Mentaliti melayu yang tak suka membaca dan suka main-main terserlah. Memalukan. Jenis suka-suka komen yang bukan-bukan. Patut admin padam sajalah ruang komen atau minta pengesahan dulu.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Saudara,
Barangkali admin terhibur dgn lawak bodoh bangsa melayu ni. entahlah, sudah berapa kali saya menegur agar membuang komen yang tidak berkaitan dgn artikel tapi tidak diendahkan.
-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

[#]PORN|kisah sex: CERITA LUCAH GURU BERTUDUNG
[#]PORN|melayu luncah video
[#]PORN|lucah awek bertudung

[-]10 jenis Gambar Bogel Cerita Lucah Teruk
[-]Pelakon filem lucah teruk dibelasah teman lelaki
[-]cerita lucah teruk janda melayu dengan pakistan jual karpet

[*] |kisah sex: CERITA LUCAH GURU BERTUDUNG
[*] |melayu luncah video
[*] |lucah awek bertudung

[$]pepek luncah awek
[$]luncah video terbaru
[$]gambar gambar luncah

[+]PORN|Cerita Sex Melayu | Cerita Lucah Melayu
[+]PORN|awek bertudung telanjang
[+]PORN|Aksi Bogel dan Kontroversi Pelajar UMP

[^]PORN:pepek luncah awek
[^]PORN:luncah video terbaru
[^]PORN:gambar gambar luncah

[$]pepek luncah awek
[$]luncah video terbaru
[$]gambar gambar luncah

[@]cerita rogol awek bertudung
[@]video rogol awek
[@]awek di rogol jejaka
[@]rogol awek melayu

[!]11 Gambar Awek Kelantan Yang Comel
[!]Awek Jutawan Malaysia Paling Cantik Bogel
[!]Video bogel awek arab dance

[%]PORN|11 Gambar Awek Kelantan Yang Comel
[%]PORN|Awek Jutawan Malaysia Paling Cantik Bogel
[%]PORN|Video bogel awek arab dance


[&]Awek kampung mandi bogel
[&]Foto awek malay bogel - Camcon Oil
[&]AWEK BOGEL MELAYU: gambar bogel tasya






























































































































Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...