Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Friday, 31 May 2013

WTF: [Video] Penonton Sempat Menampar Punggung Beyonce Semasa Konsert

Penonton Sempat Menampar Punggung Beyonce Semasa Konsert.
Semasa konsert live Beyonce di Denmark untuk Singer's Copenhagen Show dua hari lepas, dia telah menerima satu tamparan bukan pada muka tetapi pada punggung. Namun,insiden itu telah lemahkan semangatnya untuk teruskan persembahannya. 


Video:

10 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

nana jes, fast & first in the world

Anonymous said... Best Blogger Tips

Syok laa sape yg buat 2..?

Anonymous said... Best Blogger Tips

pakai macam tu sapa x geram, sbb tu islam mengajar kaum wanita tidak memakai pakaian sebegitu kerana nafsu lelaki mudah dijolok..

Anonymous said... Best Blogger Tips

dah pakai baju ketat, nampak dada, baju berkilat2, rambut mengurai, senyuman mengoda, jalan terliuk2, pandai menari... mestilah ada yg geram kan..

jack ham said... Best Blogger Tips

mmg foreveralone puihhh

Anonymous said... Best Blogger Tips

dah pakai macam tu mmg utk disentuh lah =,=

gaban power said... Best Blogger Tips

pebret gua ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

Adakah komen2 anda diatas menyatakan lelaki melayu islam paling kuat nafsu ? Pantang nampak pompuan seksi, terus nak fap'son.. Ataupun kalau ada pompuan seksi peluang utk fap'son ? Ciannyerrr

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous


Adakah komen2 anda diatas menyatakan lelaki melayu islam paling kuat nafsu ? Pantang nampak pompuan seksi, terus nak fap'son.. Ataupun kalau ada pompuan seksi peluang utk fap'son ? Ciannyerrr

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous


Adakah komen anda menyatakan lelaki melayu islam paling kuat nafsu ? Pantang nampak pompuan seksi, terus nak fap'son.. Ataupun kalau ada pompuan seksi peluang utk fap'son ? Ciannyerrr

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...