Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 8 May 2013

WTF : Cuba Teka Apakah Sebenarnya Maskot "Mr Balls" Ini? (8 Gambar)


Mr. Balls merupakan maskot yang direka oleh organisasi non-profit di Brazil AAPEC yang menyediakan bantuan untuk penghidap kanser. Organisasi itu mendapat idea untuk menhasilkan maskot tersebut bagi menyedarkan orang ramai mengenai kanser testicular.


p/s : Buruk bebenor ghupenye... LOL.. 

Sumber : Here

22 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Nyummy...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Yuuuuuuuuuuuuuuuuucccccccccckkkkkkkkkk!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

msti tak dpt nak berjimak dgn serius biler dah tertengk bende ni hahaha..

tp kanser testicle amat serius, spt juga breast cancer, kaum adam jgn amik mudah!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Gilerrr...tlor doe..haha!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kerandut!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kerandut!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

kerandut nuar gaytua!!!!!!!!!!!!!!!!puihkk!!!!!!!!!argh!!!!!!brainfucked!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

tahniah anon 5:05 krana memfitnah anuar padahal mahkamah sndiri tak jatuhkan hukuman. banyak giler bnyk weii pahala anuar dpt dr2 fitnah korang.

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 08.31..aku setuju pendapat hang..anon 05.05 tu pakai undang2 rimba.agaknya dia di besarkan oleh orang utan...buta mata dek ketaksuban melampau..kat amerika walau ketamadunan jauh lebih teruk dari malaysia masih lagi berpegang kpd "not guilty until proven"..anon 05.05 pakai undang2 rimba..klu mcm tu senang2 je kita pakat tuduh mak anon 05.05 jual maruah untuk tampung keluarga..biaq kita kutuk mak dia sampai mahkamah buktikan emak dia bukan juai maruah..apa mcm anon 05.05..masih tak ngaku emak hang juai maruah ka untuk besaqkan hang??

Anonymous said... Best Blogger Tips

agaknye kalau breast cancer nyer NGO pon ada maskot, ape agaknye maskot dia ye..?

Carlos Santiago said... Best Blogger Tips

dah mcm batu pelir

Anonymous said... Best Blogger Tips

Mmgla buah pelir maskot tu..kanser buah pelir..testikal..testikal tu buah pelir ler...

Anonymous said... Best Blogger Tips

10:11 pn bodoh, 08:31 pn bodo

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anon 13:31 lagi bodoh tak boleh nak diajar!

Anonymous said... Best Blogger Tips

pukimak semua melayu....mau boikot cina kah,ABC(asal bukan cina),bbc(boikot barang cina),buy Chinese last....tp kalo mau konkek Lu cari china doll kan...itu time Lu mau support bohsia melayulah,boleh kah????itu china doll pun takda basuh puki punya lagilu orang kasi jilat mcm itu last puki kat dunia....g satu Lu org melayu minum arak semua company cina mah...melayu baru Ada buka satu San Miguel...tp takda laku dia punya arak,so dia skrg jual minyak...melayu sohai Dari zaman portugis penakut,gaduh mesti ramai2...kalau one by one mesti takda telor punya...melayu boleh hilang didunia...fuck semua melayu,so kita jgn boikot cina,kita boikot brg melayu...itu melayu apa lagi Lu mau...

Shin Chan Comel said... Best Blogger Tips

macam sponge bob square pants!

New Entry "Banjir di Mekah"

Anonymous said... Best Blogger Tips

terlepas mahkamah dunia bukan jaminan terlepas mahkamah akhirat..

Anonymous said... Best Blogger Tips

entri lain x ada kaa admin...
nyampah aku tngok antri nii...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Admin ikut blackout 505.steady la admin. Reformasiiiiiii.ini kalilah

Anonymous said... Best Blogger Tips

Admin mhilang lg ke

Anonymous said... Best Blogger Tips

biji palir

Anonymous said... Best Blogger Tips

maskot 2 xlengkap tanpa batang...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...