Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 7 May 2013

Cool : Biarkan "Punggung" Anda Bernyala Ketika Menunggang Basikal (7 Gambar)


Light Skin LED ialah suatu ciptaan yang dapat menambahkan keselamtan penunggang basikal terutama pada waktu malam. Lampu LED ini dipasang pada batang tempat duduk dan mampu bertahan selama 50 jam dengan hanya menggunakan 2 biji bateri AA. 


p/s : Cool.. 

Sumber : Here


7 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bab punggunf mesti teringat anwar

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kepada Dato Seri Najib Razak,
Perdana Menteri Malaysia

Kami dari Gerakan 1MMNRU (1Malaysia Mahu Najib Razak Undur) mendesak agar Perdana Menteri Dato Seri Najib Razak bertanggungjawab ke atas keputusan Pilihan Raya Umum ke-13 yang disifatkan paling teruk dalam sejarah Barisan Nasional dan seterusnya meletakkan jawatan sebagai Perdana Menteri dan Pengerusi Barisan Nasional atas sebab-sebab berikut:

1. Prestasi yang semakin merosot dengan mendapat hanya 133 kerusi Parlimen, penurunan 7 kerusi berbanding PRU12 mendapat 140 kerusi.

2. Amat memalukan apabila 4 calon bertaraf Menteri Kabinet, 4 Timbalan Menteri dan 2 Menteri Besar telah tewas.

3. Kehilangan sokongan daripada pengundi bukan Melayu dan Bumiputera terutamanya daripada kaum Cina menunjukkan bahawa gagasan 1Malaysia telah gagal sama sekali.

4. Kegagalan Dato Seri dalam menangani isu-isu semasa yang dibangkitkan seperti korupsi yang melibatkan Datuk Seri Shahrizat Abdul Jalil, Taib Mahmud dan lain-lain pemimpin tertinggi Barisan Nasional memperlihatkan kelemahan Dato Seri sebagai Pengerusi Barisan Nasional.

5. Kontroversi yang melibatkan isteri Dato Seri, Datin Seri Rosmah Mansor adalah merupakan liabiliti terbesar bagi para pemimpin dan penyokong Barisan Nasional dan antara penyebab utama segala usaha yang telah kami buat selama ini untuk kembalikan sokongan rakyat kepada Barisan Nasional dan UMNO menjadi sia-sia.

Dengan alasan-alasan yang telah diberikan, maka dengan ini amat wajarlah sekiranya Dato Seri Najib Razak mengundurkan diri dan memberi laluan kepada Tan Sri Muhyiddin Yassin untuk menggantikan tempat Dato Seri sebagai Presiden UMNO, Pengerusi Barisan Nasional dan Perdana Menteri Malaysia yang baru.


Sekian dari kami,
Gerakan 1MMNRU (1Malaysia Mahu Najib Razak Undur)

MOHON SEBARKAN!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

anwar musti suka ni....punggung menyala nyala membara....awwuummm!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ini benda bodoh , nak sebar kan baruah bapak kau. Masa orang sibuk mengundi anuar dekat mana ? dekat paris layan gay.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sng2 ko la jdi prdna mntri..ckap org sdap..

Shin Chan Comel said... Best Blogger Tips

keselamatan nih

New Entry "Tips Melancong Ke Luar Negara Part 9"

naim harun said... Best Blogger Tips

@AnonymousCukuplah dengan perpecahan yang berlaku diantara org Melayu. Masalah kita bukan pimpinan Najib. Kalau Najib turun diganti dengan Muhidin. Pekara yg sama akan berlaku. Masalah kita ialah tsunami Cina. Di sini saya merayu PAS dan UMNO bersatulah demi masa depan Melayu.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...