Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 7 May 2013

Review : "Kisah Cinta Nasi Lemak 2013", Blog Terbaik Untuk Kaki Baca Blog (6 Gambar)



Kali ni pihak ASG nak review sebuah blog mantap, lawak, terbaik dan berdaya maju (ayat skema) untuk korang.. Blog ni dinamakan Kisah Cinta Nasi Lemak 2013. Boleh klik link kat atas kalau korang malas baca review ni. Boleh trus pegi je dekat blog tu. 

Apa yang best sangat blog ni??? 

1. Lawak beb.. 

2. Penuh informasi hangat, auta, fakta, kata-kata keras dan idea luar jangkaan.. 

3. Cerita- cerita panas lagi menggelegak

4. Cerita pengalaman penulis sendiri (tak dapat dari blog lain beb) 

5. Aku sendiri baca pun terhibur beb... tak caye? Leh singgah sendiri.. 


Jom tengok skit luahan penulis blog mengenai blog beliau... 


Antara entri-entri hangat yang korang mesti baca.. 


 

Tajuk pun dah gempak beb... Tu yang penting... tapi isi dia pun terbaik bro... 

Ni ada lagi yang hangat-hangat taik ayam... eh.. HANGAT!! 


Mungkin ada antara korang yang tak suka baca blog macam ni. Ada yang suka baca blog ASG semata-mata... hehe... tapi apa salahnya jika try kan? Singgah ler kejap kat blog Kisah Cinta Nasi Lemak 2013 ni... 

Ni bukan blog baru beb.. dah lama actually... Follower pun dah beribu beb... So, terbukti ramai orang suka baca... 


Aku puji blog ni bukan sebab dia bayar je... Tapi memang betul.. Korang bleh layan la blog ni.. Letak bookmark sebelah ASG kat toolbar korang tu.. hehe.. 

So, kata-kata terakhir, banyak blog-blog yang menarik dalam internet ni. Disebabkan terlalu banyak la kita jarang jumpa blog yang betul-betul sesuai dengan citarasa kita. Mungkin blog ni sesuai dengan citarasa korang.. Penuh kontroversi... 

So apa tunggu lagi??? Klik link blog kat bawah ni.... TERBAEK!!! 

5 comments:

Carlos Santiago said... Best Blogger Tips

singgah tengok sambil mkn nasi lemak

Anonymous said... Best Blogger Tips

hidupppp!!! ASG

Shin Chan Comel said... Best Blogger Tips

best lagi blog saya..hehe

New Entry "Tips Melancong Ke Luar Negara Part 9"

Anonymous said... Best Blogger Tips

ye ke sin chan..tak teringin pon aku nak ke blog engkau..ko suh la admin ASG review..gerenti aku follow..

heztya angelica said... Best Blogger Tips

bagusnya...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...