Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Monday, 6 May 2013

WTF : Dari Gadis Jepun Kepada French Doll Selepas 30 Pembedahan Plastik (15 Gambar)

Dari Gadis Jepun Kepada French Doll Selepas 30 Pembedahan Plastik.
Model Jepun, Vanilla telah membuat 30 pembedahan plastik untuk menjadi French Doll. Kini dia masih lagi tak puas hati dan ingin menukar lagi rupanya.

39 comments:

P.Preity Petry said... Best Blogger Tips

BN menang

Anonymous said... Best Blogger Tips

BN main tipu!!!

P.Preity Petry said... Best Blogger Tips

Selamat datang ke dunia penipuan.... :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

Jadi PR menang baru BN tak main tipulah? Mentaliti kelas ketiga PR

Anonymous said... Best Blogger Tips

gaduhlah lagi...orng lain senyum nengok korng....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Mentaliti ko tu first class sgtlah? Ayat nak poyo je ko

Anonymous said... Best Blogger Tips

So? Ade masalah?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bn menang, Pr kata tipu..
Kalo Pr menang, Bn kata tipu..


Anonymous said... Best Blogger Tips

tak bersyukur betul dgn ape yg tuhan da ciptakan..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Da namanye kapir memangla tak tahu bersyukur kepada tuhan, sebab tu la bila ada orang islam yang tak pandai bersyukur kepada tuhan dipanggil kufur sebab serupa dengan kapir

Miss Kay said... Best Blogger Tips

cakap ikut sedap mulut jer. cuba berbaik-baik dan sayang-menyayangi sesama manusia apalagi dengan yang belum Islam, baru lah boleh pengaruh dan slow2 sebarkan dakwah...susahkan nak jadi orang islam.

Anonymous said... Best Blogger Tips

kesian siapa kahwin dengan dia

Anonymous said... Best Blogger Tips

pasni mesti laki die saman die sb dpt anak hodoh..kakakakaka

Nuar Neo said... Best Blogger Tips

bini lawa,anak hodoh

Anonymous said... Best Blogger Tips

BIAR KALAH DGN BERMARUAH, JGN MENANG DGN KEJI.

Anonymous said... Best Blogger Tips

terima kasih PAS sebab berjaya memecah belahkan bangsa melayu...

I support mydin,gardenia,saji,adabi,faizah,all malay n Muslim restoran(mamak, pakistan,arab)..kedai hp Atau komputer milik org islam..Dan semua kedai2 milk orang Islam..
atleast Ada byk Kedai runcit milk orang Mamak n aceh kt malaysia.
BUY CHINESE LAST ( old town white coffee pun milk Babi2 ni)

Anonymous said... Best Blogger Tips

yg bawah tu operate tak..gebu tak

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous
aku check minggu lepas gebu, ketat dan kemerah-merahan-pink...

Anonymous said... Best Blogger Tips

xpe geng2 pr..jmlah krusi yg bn mnang dah mnurun n pr smkin mningkt..tggu lah dak2 90an ngundi yg kbnykannye dah celik pmikiran die..bn akn brkubur pda pru14 !!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Nak kahwin dgn dia, dapat anak mesti cun he!

Anonymous said... Best Blogger Tips

blog ni xder twitter ker?

Anonymous said... Best Blogger Tips

09:57 ko ni la bangsa melayu yang disengalkan oleh bangsa lain..ko yang tak celik-celik, ko tak sedar permainan bangsa lain..kalo ko nak bangga kan dengan kerusi yang meningkat tu, ko tengok balik kerusi tu berpihak ke bangsa mane?? nak berpolitik, tapi bodoh...

mr.fapson said... Best Blogger Tips

tak kira la bn menang ke pr menang ke aku tetap nk fapping bila tgok pic nie...
fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap

Anonymous said... Best Blogger Tips


sedarlah bangsa melayu, kalau tak sedar lagi tunggu dan lihatlah .... 5 tahun lagi negara kita akan di jajah bangsa ...., betul kata tok det, melayu mudah lupa tapi bila diingatkan semula tolonglah ingat semula dan jangan asyik lupa dan terus lupa. JAGA MARUAH KITA DAN KETURUNAN KITA..... HIDUP PEMIMPIN YANG AKU UNDI. Amin.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Undi....undi......undi.....undilah.... demi undi 7 pagi aku pergi, alamak beraturnya sampai nak naik pitam,panasnya tuhan saja tahu, aku rasa gagak hitam dan hidung penyek kat sebelah aku pun dah naik tenggit baunya, muka berminyak macam minyak goreng ayam, jam 11 pagi baru dapat saluran tapi demi undi aku tetap bertahan. Hidup UMNO .... hidup UMNO demi kerajaan aku bertahan juga, demi anak-anak aku akan datang aku percaya UMNOlah yang berrrrrrrrrrbaik. Pilih UMNO nak beribadatpun tak ada sapa yang marah. NAJIB tak marah kalau nak sembahyang siang malam, nak sedekah sampai habis harta benda sampai tak makan, nak bertutup aurat sampai tak nampak nak berjalan, itu hak kita ........ANTARA KITA DAN ALLAH YANG ESA. namun demi negara KITA ..... ISLAM, marilah kita SEBAGAI UMATNYA BERSATU HATI jangan sampai ditindas nanti.

Carlos Santiago said... Best Blogger Tips

DIA COMEL

Anonymous said... Best Blogger Tips

Saya SOKONG..
Lihat dn sedarlah..
Apa yg membangkang buat pada kita..sampaikan Azan pon di larang berkumandang menggunakan "pembesar suara"..
Sedarlah.wahai saudara2 ku..

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm janda tua .. najib sukaaa

Shin Chan Comel said... Best Blogger Tips

dah ok la tu

New Entry "Tips Melancong Ke Luar Negara Part 9"

jack ham said... Best Blogger Tips

SAY NO TO RACIST!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku undi bn sbb 1.Aku n family dpt hdup aman damai 2.Aku dpt tido lena tnpa dgr bnyi bom 3. Aku dpt smbhyang n dgr suara azan tnpa d halang org2 kafir 4.Supaya ank cucu cicit aku d msa hdapan dpt merasai keamanan yg aku rasai sekarang. Syukur alhamdulillah bn menang

Anonymous said... Best Blogger Tips

rosmah beli cincin 24 juta...beg birkin nerapa rm juta???rm 100 000 semalam di bilk hotel dubai....penyokong bn is buta tuli...nampak rm 500 /rm 250 ...yg rm 24 juta tak nampak ae??? ts khalid ibrahim pegang selangor 5 tahun aku tidor dgn aman dan selamat je....tak de pun pergaduhan ....pk sikit encik anonymous 11.11

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodo anon 14:02.....klau bn pgg ok je slamat je negeri len..ko pegi penang ko dgr ada azan ke x? bru ko tau camna pr pgg...azan pn xde...eh lupa ko solat ker x?

tenku butang said... Best Blogger Tips

ni komen apa pulak ni? bukan butang komen ni untuk entri kat atas ni ke??

Anonymous said... Best Blogger Tips

BN menang main tipu , PR kalah bermaruah
tapi ALLAH S.W.T yg tentukan sape menang sape kalah.skang die bg BN dulu.die nak tengok siapa yg betul2 menpejuangkan agamanya.ingat duit di dunia shaje.
wawaallahualm.

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahaha...kesian2...trime la kekalahan dgn lbh bermaruah bkn asek nk ckp psl penipuan...bengang kn xdpt tawan putrajaya...sdp2 je pembangkang nk amek alih lps KERAJAAN dh usaha mcm2..banyak cntek...klu penipuan..knp P.Pinang...Selangor dn Kelantan msh di bwh pentadbiran pihak pembangkang...lgpn bknnye PKR yg lbh maju skrg ni...DAP lbh mnyerlah beb...for sure la...best la..pasni nk ke bulan boleh naik roket...alhamdulillah BN menang...Allah itu maha adil..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Malaysians tak matang la. Sini pun nak sembang politik. Sembang politik pun main2, tak matng langsung. Politik malaysia pun tak matang, asyik serang dan memburukkan peribadi orang. TAK MATANG. Orang malaysia ramai tak matang!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ak rse... entri ni xde kne mngne dgn politik pn... -_- adoi... kelakar seh

Anonymous said... Best Blogger Tips

Teruknya pemikiran dan bahasa orang2 melayu ni... Mencarut memaki menghina adalah sifat melayu yang paling ketara..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...